FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vești bune pentru Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB » „Câinii” au atras un nou sponsor

Steliano Filip
Foto: dinamo/facebook
Steliano Filip Foto: dinamo/facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 18:21 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 19:00

Veștile bune continuă pentru Dinamo înaintea meciului cu FCSB. După ce „câinii” i-au prezentat pe nou-veniții Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu și Cătălin Țîră, clubul din Șoseaua „Ștefan cel Mare” a anunțat că a semnat un nou parteneriat cu un sponsor.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Este vorba despre un parteneriat cu Clinica dentară Smile Center

Prin acest contract, Dinamo va primi o sumă considerabilă de bani, iar numele clinicii va fi inscripționat pe tricoul de joc. Primul meci cu noul sponsor pe echipamentele de joc va fi chiar cel cu FCSB, din acest week-end.

Dinamo Bucuresti are placerea de a anunta un nou parteneriat cu clinica dentara Smile Center, reprezentata de Dr. Ciolan...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 9 septembrie 2021

Dinamo și-a prezentat noile transferuri

Dinamo și-a prezentat azi noile achiziții, iar administratorul special, Iuliu Mureșan, a dat detalii despre ce urmează pentru „câini”.

Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu și Cătălin Țîră au fost prezentați azi, după ce în urmă cu o săptămână au fost prezentați Cosmin Matei, Gabi Torje, Constantin Nica și Răzvan Popa.

În conferință de presă de la stadionul din „Ștefan cel Mare”, Iuliu Mureșan a spus că Dinamo va mai aduce maximum un jucător în perioada următoare, doar dacă va exista șansa de a aduce un jucător important. 

„Voi mai discuta și voi mai propune jucători. Sunt mulți care au rămas liberi. Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Mă gândesc foarte serios și vedem ce se va întâmpla. Mai mult de un jucător nu o să aducem. 

Sau putem declara că s-a terminat campania de transferuri. Dacă apare un jucător bun și avem resurse, vom încerca să-l aducem, Perioada în care nu putem face transferuri a fost foarte stresantă. Mă gândeam ce să facem pentru a crește echipa. 

S-a rezolvat problema, dar a fost timpul scurt. Am avut 4-5 zile la dispoziție și a trebuit să mișcăm repede. Am vrut să aduc jucători pe care îi cunosc. Acum ne-am liniștit, avem un lot competitiv. Așteptăm să se integreze cât mai repede și să avem rezultate”, a spus Iuliu Mureșan.

Citește alte știri din Liga 1:

Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Istvan Kovacs e favorit să arbitreze FCSB - Dinamo: „Ce vreți să fac? Să începem cu circul de acum?”

Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo. Câte bilete s-au vândut cu 4 zile înainte de meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alex.aelev
alex.aelev  •  10 Septembrie 2021, 08:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cri5ti
cri5ti  •  10 Septembrie 2021, 08:18

genul ala de sponsori pe care trebuie sa îl plătești tu ca să te lase sa le pui numele pe tricouri.. sa umpli și tu tricourile cu ceva?!?!

paolo14
paolo14  •  10 Septembrie 2021, 05:38
Postat de creeperno999 pe 09 Septembrie 2021, 22:36

Dupa aparatul dentar format din transferuri noi, facut de doctorul Muresan, sunt sigur ca o sa iesim cu capul sus din acest derby!

Cercul se inchide: ati început cu un sponsor producător de capace de toaleta, ca sa ajungeți la unul producător de proteze dentare. Sa tot fi caine...Augh, augh, augh!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează