FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să se mute la Adunații-Copăceni » Proiect de milioane de euro: „S-au făcut deja demersuri. Chiar dacă plec de la club, va fi finalizat”

Dinamo vrea să se mute de la Săftica
Dinamo vrea să se mute de la Săftica

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 22:39 / Actualizat joi, 31 martie 2022 23:01

Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire, departe de București, în localitatea Adunații-Copăceni, județul Giurgiu. 

Dinamo are în acest moment baza la Săftica, dar condițiile de acolo nu sunt cele mai moderne. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, spune că au fost demarate primele discuții pentru ridicarea unui nou centru de pregătire, la aproximativ 25 de kilometri de București, în Adunații-Copăceni. 

Dinamo, investiție de 42.000 € » Șefii „câinilor” confirmă pentru GSP: „Va fi la dispoziția echipei”
Dinamo
Dinamo, investiție de 42.000 € » Șefii „câinilor” confirmă pentru GSP: „Va fi la dispoziția echipei”

Dinamo, proiect pentru o nouă bază de pregătire

„Există intenția asta. Avem un proiect, dar trebuie să găsim susținerea necesară. Am identificat un teren pe care putem face acest lucru, are peste 9 hectare. Proiectul e amplu, ar fi o bază foarte frumoasă. E foarte greu să găsești un teren lângă București. 

Săftica nu ajunge pentru că nu avem două terenuri de iarbă acolo. Mai e acolo un sintetic, dar pe care nu poți juca meciuri oficiale. Distanța este asemănătoare. La Săftica nu există loc fizic pentru dezvoltare. 

Mai e mult, dar important este că intenția există, niște demersuri s-au făcut deja. Noi vom insista să se facă. Chiar dacă nu voi mai fi eu la club, cei care vin vor duce totul la bun sfârșit.

Nu pot face o estimare, dar va costa câteva milioane de euro. Au crescut mult prețurile materialelor de construcții. Lucrurile trebuie demarate, pentru că durează. Nu pot fi făcute într-un an sau doi”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, la „Digi Sport Special”. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Chindia - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Dinamo, decimată înainte de meciul contra Chindiei » Pe cine nu va putea conta Uhrin: „Asta îmi dă tactica peste cap”

VIDEO Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
badeadorian
badeadorian  •  01 Aprilie 2022, 11:24
Postat de emil1986 pe 01 Aprilie 2022, 07:39

Nica, prostutule, toate echipe romanesti au venit de la Moscova, din pacate, cu locomotiva Bucuresti in frunte, aka echipa disparuta/deceddata.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  01 Aprilie 2022, 11:19
Postat de cordell.hull pe 01 Aprilie 2022, 08:50

In mare parte ai dreptate dar Rapidul a retrogradat pentru ca era o echipa a comuniștilor moscoviți... de rit vechi...ori Ceaușescu promova naționalismul care avea sa ducă la sfârșitul lui... așa va nu o mai dați cotita, Rapidul a fost clubul care a ajutat la instaurarea stalinismului in România... apoi s s întâmplat un fel de noapte a cuțitelor lungi

Eu inteleg ca tu trebuie sa ''ripostezi cu arma-n mana'' la postarile anti-Dinamo , dar riposta sa aiba un fond real !!! Postarile lacrimogene cu stalinism instaurat cu mingea de fotbal si lupta patriotului Ceausescu cu comunistii moscoviti gen Puiu Ionescu , Ion Motroc , Rica Raducanu , Nae Manea sau Ioan Goanta te duce cu gandul la filmele ieftine care au luat zmeura de aur !!! . Este amuzant ( spre hilar ) cand vezi suporterul echipei infiintate direct in prima divizie , cocolosita o viata de sistem , cu jucatori adusi sa joace in schimbul unor favoruri care nu erau la indemana romanului ''comunist de rand'' ...ca tocmai el reproseaza comunismul la alta echipa !!! Nu am dat nume de echipa infiintata direct in prima divizie pentru ca mai este un caz si cele doua ''surori'' chiar se urasc !!! Ghici ciuperca ....

fc_adunatii_copaceni
fc_adunatii_copaceni  •  01 Aprilie 2022, 09:44

Copaceni ale! Copaceni ale! Copaceni ale ale ale!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează