FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ipoteză nouă în cazul bazei de la Săftica a lui Dinamo: „Sunt unii care vor să pună mâna pe pământul de acolo!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 11:59 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 13:43

După ce au rezolvat cu datoriile care trebuiau achitate sau amânate pentru obținerea licenței pentru Liga 1, fanii lui Dinamo au acum ca obiectiv salvarea bazei de la Săftica.

Dinamo riscă să-și piardă baza de pregătire de la Săftica, dacă nu va fi achitată suma de 35.000 de euro până la finalul zilei de azi, iar fanii fac eforturi pentru a strânge această sumă.

 Dumitru Dragomir: „Unii vor pământul de la Săftica” 

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că în ceea ce privește baza clubului anumite persoane au alte interese și ar vrea ca Dinamo să o piardă.

„Dinamo e în colaps. E aproape să piardă Săftica! Sunt unii care vor să pună mâna pe pământul de acolo! Nu știu dacă sunt șmecheri sau care e treaba.

Uhrin are o misiune grea, dar cred că orice antrenor o scapă pe Dinamo. Dacă se duce la baraj, are parte de echipe de ușoare din Liga 2”, a spus Dragomir la Pro X.

Datoria privind baza de pregătire de la Săftica în valoare de 550.000 de euro către ANAF a fost reeșalonată pe timp de un an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea. Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari, 20.000-30.000 de euro.
- Constantin Eftimescu, președintele executiv dinamovist, declarație dată pe 4 martie 2021

Da, am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Ceea ce nu mi se pare o sumă atât de mare. Multe cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție.
- Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo, în 2019

VIDEO Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gigi Mulțescu, noi explicații după demisie: „Am fost prea credul” » Ce le reproșează jucătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
mda....
mda....  •  14 Aprilie 2021, 18:41
Postat de iosif_ pe 14 Aprilie 2021, 14:20

Da, e vecinul care crește găini (știți, găinile alea carea apăreau după gard la conferința lui Don Pablo). Vecinul ăla vrea să pună mâna pe pământ.

Iosife tu ori faci pe p.rostul ori chiar esti.Ia mai verifica sa vezi prețurile la terenuri in Saftica.Se pare ca tu chiar postezi cu "dedicatie"

hannah.robinson
hannah.robinson  •  14 Aprilie 2021, 14:33

Ha ca nu se ma face mall in stefan cel mare ci la saftica

iosif_
iosif_  •  14 Aprilie 2021, 14:20

Da, e vecinul care crește găini (știți, găinile alea carea apăreau după gard la conferința lui Don Pablo). Vecinul ăla vrea să pună mâna pe pământ.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close