FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CALCULE Dinamo speră la salvarea directă » Ce trebuie să facă jucătorii lui Uhrin pentru a îndeplini acest obiectiv

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2022 07:37 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 09:40

Dinamo e obligată să câștige vineri cu FCU Craiova, apoi și următoarele 3 întâlniri, cu Mioveni, Gaz Metan și Clinceni, pentru a mai spera în salvarea directă.

După victoria cu Chindia, 2-0, prima în deplasare din acest campionat, fanii lui Dinamo au început să spere iar că Uhrin jr. poate realiza miracolul. Salvarea directă de la retrogradare pare din nou posibilă. „Câinii”, în continuare pe 8, i-au băgat în hora pentru baraj și pe târgovișteni, de care s-au apropiat la 6 puncte, tot atât cât îi mai despart de mult râvnitul loc 6, pe care se află acum Mioveni.

Cu 4 puncte acumulate în ultimele două jocuri și fără gol primit, echipa din „Ștefan cel Mare” arată un nou suflu de la revenirea lui Uhrin, iar Torje și compania îndrăznesc să atace finalul play-out-ului într-o notă mai optimistă.

„Lucrurile sunt stabilite” » Primarul din Adunații-Copăceni, despre noul proiect al „câinilor”: „Dinamo e un bun național, trebuie să ținem la el. Le-am rezervat 9 hectare”
DINAMO
„Lucrurile sunt stabilite” » Primarul din Adunații-Copăceni, despre noul proiect al „câinilor”: „Dinamo e un bun național, trebuie să ținem la el. Le-am rezervat 9 hectare”

Contracandidatele lui Dinamo, minimum 25 de puncte

Misiunea este pe muchie de cuțit. Pentru Dinamo urmează alte două meciuri de „totul sau nimic” cu FCU Craiova, vineri, acasă, și cu Mioveni, sâmbătă, 16 aprilie, în deplasare. Doar două victorii, plus cele 6 puncte, teoretic de „serviciu”, din jocurile cu condamnatele Gaz Metan și Clinceni, le-ar oferi alb-roșiilor posibilitatea de a juca în ultimele două runde, cu Botoșani și cu UTA, pentru salvarea directă. 

Asta ar însemna să se repete istoria din sezonul trecut, când Uhrin a reușit 5 succese consecutive pe final de play-out și a salvat in extremis Dinamo de la retrogradare.

Calculele sunt simple: Dinamo poate face după următoarele 4 etape maximum 25 de puncte, tot atât cât pot acumula Chindia, Mioveni și FCU Craiova, doar dacă își iau punctele din partidele cu Clinceni și cu Gaz Metan. 

Ca și dinamoviștii, atât târgoviștenii, cât și argeșenii mai au de jucat cu cele două echipe clasate pe ultimele locuri. Trupa din Bănie a bifat deja cele 3 puncte cu Gazul și va întâlni Clinceni etapa viitoare, acasă.

Cu cine mai au de jucat echipele angrenate în lupta pentru evitarea barajului

Dinamo speră la salvarea directă » Ce trebuie să facă jucătorii lui Uhrin pentru a îndeplini acest obiectiv

VIDEO Costin Ștucan, despre situația de la Dinamo: „ E haos în club când vine vorba de bani”

Citește și: 

Uhrin surprinde: „Dinamo - Craiova nu e derby. Nu știu de ce vorbim despre asta”

Începe urmărirea! 5 concluzii după victoria lui Dinamo: „scuturați” de Uhrin, „câinii” visează la un nou miracol!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
3685092074842027
Charii Cosy  •  04 Aprilie 2022, 16:45

Urmeaza 5 victorii consecutive talpă pt dinamo ca sez trecut

redbuldog
redbuldog  •  04 Aprilie 2022, 13:28

Hmmm...urmatoarele 2 meciuri,sunt de 12 puncte,deci si cele mai grele din ultimele 6 etape!

dora
dora  •  04 Aprilie 2022, 13:00

Să fim serioși, singura problemă a momentului este cine va merge la baraj, alături de Dinamo, Chindia sau Mioveni !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează