FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gestul strategic făcut de conducerea lui Dinamo special pentru meciul cu CFR Cluj

Foo: Raed Krishan (GSP)
Foo: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 14:35 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 16:27

S-au ieftinit biletele la meciul lui Dinamo, în perspectiva confruntării cu CFR Cluj de duminică, în peluză și la tribună, pentru ca formația roș-albă să beneficieze de tot mai multă susținere după 4 înfrângeri la rând. 

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă duminică, 8 octombrie, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo este pe loc retrogradabil în clasament, mai ales din cauza celor patru înfrângeri consecutive, în care a încasat opt goluri fără a marca vreunul! „Câinii” au meci duminică seară, de la ora 21:30, cu CFR Cluj pe Arena Națională. 

Ioan Ovidiu Sabău indică 4 jucători care ar putea intra în atenția lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă mentalitate!”
U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău indică 4 jucători care ar putea intra în atenția lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă mentalitate!”

O oră de disputare care i-a înfuriat pe susținătorii echipei bucureștene, considerând că este prea târziu, iar Dinamo a fost dezavantajată, în privința televizărilor, de la revenirea în Liga 1.

Roș-albii au meci în week-end cu CFR Cluj, formație care se luptă pentru titlu și în acest sezon. Într-un moment în care presiunea este maximă la adresa lui Ovidiu Burcă și a conducerii clubului.

Un bilet la Dinamo - CFR Cluj, de la 25 la 120 de lei

Marți, conducerea grupării a anunțat prețul biletelor pentru etapa de duminică, în condițiile în care este o confruntare esențială pentru „câini”. Astfel, conform informării clubului dinamovist, prețul tichetelor este între 25 și 120 de lei. Mai exact: 25 de lei - PCH, 35 de lei - tribuna 2 (inel 1), 80 de lei - VIP II și 120 de lei - VIP I.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională. Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite anterior (la meciul din 15 septembrie) pe e-mail. 

La Tribuna 2, în sectoarele 117 și 116, dinamoviștii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. În cadrul acelorași sectoare, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere.

6ani au trecut de la precedenta victorie a „câinilor” cu CFR Cluj (3-0), pe 6 mai 2017, în Gruia

La ultimul meci pe Arena Națională au venit doar 4.000 de „câini roșii”

Dinamo are nevoie de cât mai mulți suporteri în perspectiva duelului cu CFR Cluj, având în vedere și situația din clasament a formației, de aceea conducerea clubului a decis ca prețul biletelor la această etapă să fie mai mic decât la precedentele meciuri pe cel mai mare stadion al țării. 

Totodată, este și o confruntare în care va fi evocat numele lui Cătălin Hîldan, „Unicul Căpitan”, născut pe 3 februarie 1976 și decedat pe 5 octombrie 2000.

La ultima partidă, în grupele Cupei României, cu FCU Craiova (1-1), au fost puțin peste 4.000 de spectatori la meci.

Cu echipa lui Adrian Mititelu au fost ultimele două meciuri de pe Arena Națională. În campionat, scor 0-1, prețul biletelor a fost între 30 și 120 de lei, cu mențiunea că un tichet la peluze costa 30 de lei, iar la tribuna 2 (inel 1) costa 55 de lei.

Apoi, la partida de Cupă, cel mai ieftin bilet pus în vânzare de către club a fost de 45 de lei la tribuna 2 (inel 1).

Citește și alte știri:

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată nominalizații pentru septembrie 2023

EXCLUSIV Hakim Abdallah, despre seceta de goluri și momentul delicat prin care trece Dinamo: „Eu îmi aștept momentul”. Ce crede că se va întâmpla cu echipa

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  04 Octombrie 2023, 13:08
Postat de creeperno534 pe 03 Octombrie 2023, 22:36

Burca e cel mai bun antrenor din ultimele sezoane la Dinamo!

Mai bun e Gigi! Va chinuie pe voi de ani buni! Dar voi, conțarane, Batman, Batman, nu și nu!! ...de-aia Bălălăii gigiști e bine sa se autocenzureze! Mereu copiii spun lucruri trăsnite!

creeperno534
creeperno534  •  03 Octombrie 2023, 22:36

Burca e cel mai bun antrenor din ultimele sezoane la Dinamo!

Dinamo.RO
Dinamo.RO  •  03 Octombrie 2023, 19:10

Cică, "Gestul strategic făcut de conducerea lui Dinamo" ????❗❓❗ ???????????????????????????? Asta nu ajută echipa să câștige, Burcă vrea doar posesie, apoi așteaptă să se închege echipa și să facă și gol, dar s-ar putea să se termine campionatul și goluri nu mai fac❗❗ Este destul de clar, că trebuie cel puțin 5 jucători de mare valoare și un antrenor că Burcă este depășit de acest nivel ❗❗

Vezi toate comentariile (7)
Comentează