FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Rednic îi pregătește surpriza lui Petrescu » Un nou venit, gata să fie titular în Dinamo – CFR

Marko Nunic // FOTO: Instagram
Marko Nunic // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 08:20 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 09:35

Dinamo primește vizita liderului CFR Cluj, iar Rednic vrea să-i pregătească o surpriză lui Dan Petrescu.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Înainte de meciul contra campioanei, Mircea Rednic a primit o veste bună: au sosit certificatele internaționale de transfer a doi dintre ultimii trei sosiți în Ștefan cel Mare. 

Astfel, Nikolaos Kainourgios (extremă stânga) și Marko Nunic (atacant) au fost înregistrați la Ligă și au drept de joc cu CFR.

Marko Nunic, gata să fie titular în Dinamo – CFR Cluj

Dintre cei doi, atacantul sloven are cele mai mari șanse să fie titular contra formației lui Dan Petrescu, urmând să joace în compartimentul ofensiv alături de Gabi Torje și Mirko Ivanovski.

12 partidea adunat Nunic în 2021, după operație, în tricoul Larissei, marcând două goluri. Slovenul n-a mai jucat de 7 luni

Ehmann în locul lui Itu

Rednic va trebui să improvizeze în linia de mijloc. După probleme cardiace acuzate de Răuță, antrenorul „câinilor” nu-l va avea nici pe Cătălin Itu, 22 de ani, jucător împrumutat un sezon tocmai de la CFR Cluj. Există o clauză în transferul ardeleanului prin care Itu nu poate juca împotriva grupării de care încă aparține.

Astfel, „Puriul” va miza la închidere pe fundașul Marco Ehmann, care va juca alături de Cosmin Matei și Michael Espinosa.

Cum ar putea arăta Dinamo cu CFR Cluj: 91. Iliev - 22. Sorescu, 4. Pinto, 27. R. Grigore, 3. A. Radu - 30. Espinosa, 6. Ehmann, 10. C. Matei - 9. Torje, 44. Ivanovski, 93. Nunic
Rezerve: 12. Eșanu, 16. Kainourgios, 18. Țâră, 24. Giafer, 29. Măgureanu, 32. G. Crețu, 38. Bani, 96. Vestenicky, 99. Moldoveanu

„Sorescu e cel dinainte” 

Sorescu a revenit de joi la antrenamente, fiind luat în calcul să joace chiar din primul minut, mai ales că este golgeterul echipei, cu șase reușite. Mureșan a insistat mult pentru împăcarea lui cu Rednic, „Puriul” a cedat cu greu. 

„Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și trei goluri foarte frumoase, la fel ca acelea prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit. Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a declarat Iuliu Mureșan.

VIDEO Totul despre Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

EXCLUSIV Nicio șansă! Pronostic pesimist înainte de Dinamo - CFR Cluj: „Ar fi surpriza campionatului să-i bată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valyomanyd
valyomanyd  •  06 Noiembrie 2021, 12:37

Nu inteleg de ce se mai prezinta Rednic la meci, gazdele noastre i-au facut echipa si sistemul de joc ! :)) Vine doar sa faca schimbarile ?

nicu72
nicu72  •  06 Noiembrie 2021, 11:36
Postat de calinescu_ pe 06 Noiembrie 2021, 10:57

Din pacate STRAMBU a ramas tot stramb....!!! In loc sa adune toate energiile pozitive la club, el merge pe vechea lui metoda , dezbina si stapaneste ca LUANA aduce jucatori terminati pe care tata sa-i suresciteze ....!!!! Ce se intampla acum la club e jale mare ....!!! Rednic afunda Dinamo si mai tare ...!!! Boneti a reusit punctele desi e un fals antrenor si el cu jucatori de Liga a 4 , gen GIAFER si CRETU ...!!!

Si pe cine sa aduca daca n-are buget? Iar astea cu Luana sunt povesti, omul a aratat clar cat a castigat fiica-sa. Dar sunt de acord cu comentariul tau in ceea ce priveste atmosfera pe care (nu) o intretine rednic la club. Eu eram un admirator al lui pana la mandatul asta, probabil influentat de faptul ca mi-l amintesc bine din anii 80 ca jucator, si pe urma din campionatul castigat cu Dinamo ca antrenor. Dar nu mai sunt. Nu poti mereu sa stergi pe jos in public cu jucatorii care nu te-au multumit.

nicu72
nicu72  •  06 Noiembrie 2021, 11:33

Grecul parca arata mai bine, din montajele de pe Youtube. Oricum, problema lui Dinamo acum e apararea, nu atacul. Espinoza e o gluma, fragil si impiedicat. Gen Ioan Filip, doar ca ala era bataios. Eu nu l-as fi sacrificat asa usor pe Nica doar pentru ca a gresit la un gol. Grigore si ceilalti gresesc pe banda rulanta si vad ca nimeni nu se ia de ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează