FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

DINAMO - CHIAJNA // VIDEO + FOTO Gafă în lanț la golul grecului Papazoglou » Conaționalul Koutroumpis a alergat în zadar pe lângă mingea care se scurgea în poartă

Giorgos Koutroubis, în tentativa de a respinge mingea FOTO: Captură @TV Telekom Sport +2   FOTO
Giorgos Koutroubis, în tentativa de a respinge mingea FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 20:44

Dinamo a trecut de Concordia Chiajna, scor 2-1. Grecul Athanasios Papazoglou (30 de ani) a marcat primul gol pentru „câini” după o gafă în lanț a defensivei ilfovene.

În minutul 39, la scorul de 0-0, algerianul Liassine Cadamuro a bâlbâit o minge în treimea proprie, pasând-o greșit, până la Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo a pasat inteligent către grecul Papazoglou, care a profitat de ieșirea hazardată a lui Greab și a trimis din alunecare spre poartă, spărgând gheața în tricoul alb-roșu.

Conaționalul grec Giorgos Koutroubis, fundașul trimis de Falub în centrul defensivei, a alergat pe lângă minge, fără a găsi momentul potrivit de a respinge.

Vezi VIDEO cu golul

 

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // FOTO Adrian Ropoton, intrare caracteristică, similară cu cea din meciul contra FCSB! Are 6 cartonașe galbene în ultimele 6 meciuri ca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dubluv
dubluv  •  02 Martie 2019, 09:45

mingea nu putea fi prinsa.

caminero
caminero  •  02 Martie 2019, 09:36
Postat de jackies pe 02 Martie 2019, 04:11

cred ca si mamaie in baaston o lua pe aia, daca chiar vroia sa alerge o prindea koutropenis ala din grecia, dar na vrut, uitati va la viteza mingii, nu suntem toti prosti si militenii academicieni.

Mă, nu sînteți toți proști ... numai tu și cu pretenarii tăi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  02 Martie 2019, 07:50

Cam ciudat golul ! Lasa loc de interpretari dar ma indoiesc pentru ca grecul are fi mincat de viu de coechipieri care au mincat jar pe teren !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează