FOTBAL  »  Superliga  »  

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO + FOTO „Câinii” obțin victoria sezonului și se apropie la două puncte de play-off! Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 17:03

Dinamo a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, scor 4-1, și e la două puncte de play-off.  

Dusan Uhrin are misiunea de a transforma o echipă ce se afla pe ultimul loc în Liga 1 într-una de play-off. Lotul este același, echipa a urcat în clasament, dar orice pas greșit poate însemna semnarea sentinței unui nou play-out rușinos. Iar jocul "câinilor" nu dă siguranță în niciun moment, indiferent de rezultat. 

Antrenorul ceh a acceptat toate condițiile „câinilor” și a reușit să gestioneze un lot slab, dar în momentul în care o piesă din "jucărie" dispare, înlocuitorul pune probleme. Fiind suspendat, Denis Ciobotariu a fost înlocuit aseară de Ricardo Grigore, fotbalistul fără un post clar.  

Noul Bărboianu 

Aseară a fost trimis în teren doar pentru că Ciobi a fost suspendat, acesta fiind primul meci al lui "Rici" în Liga 1 după ce a jucat ultima oară pe 14 septembrie, în Dinamo - Botoșani 1-1. "Rici" este un fundaș central reprofilat fundaș stânga, încercat și închizător și acum trimis de Uhrin pe poziția de mijlocaș ofensiv.  

Jucătorul este practic noul Bărboianu, cu amendamentul că nu provoacă penaltyuri. O variantă îmbunătățită a fundașului care a plecat cu scandal din Ștefan cel Mare. Și improvizația lui Uhrin dă rezultate. "Rici" încearcă să urce, dar nu știe ce să facă, așa că nu se complică, joacă simplu și pasează corect. În minutul 69, acesta apare perfect în careu și transformă centrarea bună a lui Moura în gol, confirmând astfel inspirația antrenorului ceh.  Dar ce mult contează că în flancul drept al apărării a fost aseară Moura, un fundaș dreapta de meserie capabil să centreze. Atunci când Ciobotariu joacă pe acel post, practic nu există centrări din din dreapta.  

+11 FOTO

Nu putea să lipsească Nistor 

În minutul 81 Nistor a realizat că nu a avut nicio contribuție la cele două goluri, lucru neobișnuit pentru căpitanul dinamovist. Așa că acesta a intrat în careu și ca un făcut a și scos penalty! Liviu Mihai i-a dat peste gleznă, iar Perovici a transformat de la punctul cu var.  


Dinamo a câștigat fără emoții și continuă să lupte pentru un loc de play-off. "Câinii" sunt la doar două puncte de FCSB și Gaz Metan, ambele cu 30 de puncte, cu amendamentul că echipa lui Vintilă are un meci mai puțin, cel cu Voluntari

FINAL » Dinamo - Chindia 4-1

1053 de spectatoriasistă la meciul dintre Dinamo și Chindia

Echipele de start

Dinamo: Piscitelli - L. Corbu, Puljic, M. Popescu, R. Grigore - De Moura, D. Nistor, I. Filip, Sorescu - R. Moldoveanu, S. Perovic 
Rezerve: Straton - Bejan, Mrzlkak, Răuță, A. Mihaiu, Montini, D. Popa 
Antrenor: Dusan Uhrin Jr. 

Chindia: Aioani - C. Dinu, Benga, Pițian, Neciu - V. Rață, D. Novac, L. Mihai, Yameogo - O. Bic, Dumiter 
Rezerve: A. Popescu - A. Burlacu, C. Dumitrașcu, A. Dudea, D. Florea, Cherchez, Leca 
Antrenor: Viorel Moldovan

Dinamo ocupă locul 8 în Liga 1, cu 25 de puncte acumulate în 18 etape. „Câinii” sunt la 4 puncte în spatele locurilor de play-off.  Chindia este antepenultima în clasament, pe locul 12, cu doar 17 puncte. Formația lui Viorel Moldovan nu a mai câștigat de 6 meciuri, de la victoria 1-0 cu Voluntari. 

Dan Nistor, despre situația de la Dinamo

Vezi și: 

VIDEO GSP LIVE Florin Prunea pune presiune pe jucători: „Meciul cu Chindia e decisiv! Anul ăsta ne jucăm viața”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
spartcapus
spartcapus  •  05 Decembrie 2019, 23:12
Postat de jack_the_stripper pe 05 Decembrie 2019, 05:40

Strălucită victorie a FC D 1948 SA în derby-ul playout-ului. Senzațională revanșă după acel mincinos 2-3 din tur. Cei mai buni FCD1948SA-iști au fost vârfurile de lance Pițian și Marian Barbu. Vrem naturalizarea lui Perovic, a lui Montini și a portarului Pișcoțelu! „Fortza” FC D 1948 SA! Cu admirabilul Sorescu spre playoff-off-off! Ognenii sunt prezenți la datorie (nu, nu aia a pianistului tunat...)! Avem coregrafiile pregătite! DDB! Vrem stadion fără pistă! Cu toții la Rucăr, unde ne așteaptă cu sarmale, cu de toate... Nistor, te iubim, că ca tine nu găsim!

Anul asta fcsb nu maii prinde nici locul 2! 1.CFR 2. ASTRA 3-4-5-6. CSU, VIITURA, DINAMO, fxsb!:)))

spartcapus
spartcapus  •  05 Decembrie 2019, 23:07
Postat de mantaur pe 05 Decembrie 2019, 08:28

Să vedeți ce o să țină câinii cu F.C.S.B., e-adevărat, i-au ajutat și pe ei. Ne vedem în play-off, dulăilor!

De ce ar tine cainii cu fcsb?

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Decembrie 2019, 11:39

daca joaca asa dinamo ai demoleaza pe fcsb spre disperarea gigeilor

Vezi toate comentariile (100)
Comentează