FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica i-a desființat pe Ionuț Negoiță și jucătorii lui Dinamo: „Habarnism și nesimțire”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 18:24 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 19:13

Ciprian Marica, 35 de ani, a continuat criticile la adresa lui Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, pe care nu l-a menajat în ultimii ani. 

  • Patronul Farului Constanța a avut un discurs vehement la adresa omului de afaceri după victoria pe care echipa sa a repurtat-o împotriva lui Dinamo 2 (6-0), în urma unui meci de verificare.

Ex-internaționalul a reacționat după ultimele declarații ale fostului patron. De reamintit că managementul spaniol a vrut să închirieze un nou sediu, cu birouri, pe Calea Dorobanților, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în octombrie 2020, iar Ciprian Marica, proprietarul spațiului, chiar a amenajat locația, doar că spaniolii i-au tras țeapa și lui.

Ciprian Marica: „Mă deranjează pasivitatea lui Ionuț Negoiță”

„Din partea spaniolilor, nu ai cum avea așteptări. Vom vedea ce va mai fi. Mă deranjează pasivitatea lui Ionuț Negoiță, care are o responsabilitate, fiindcă nu ai cum să dai clubul pe mâna unor neica-nimeni, să te speli pe mâini și nimeni să nu spună cine sunt, de ce ai dat, în ce condiții ai dat acest club.

Deranjant este habarnismul domnului Negoiță, am înțeles atunci când s-a implicat la Dinamo, asta e, dar ceea ce face acum, pentru mine este de condamnat. Nu mă surprinde nesimțirea cu care vorbește domnul Negoiță, despre un club atât de important. Se spală ușor pe mâini și mă deranjează că suporterii se duc și iau masa pe la RIN. Se vorbește despre faptul că dânsul este în spatele acestor spanioli și dânsul tace mâlc și nu spune nimic”, a reacționat Ciprian Marica.

Deunăzi, fostul atacant al roș-albilor i-a cerut implicare totală lui Ionuț Negoiță: „Este singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva, pentru că știu că poate!”.

Ciprian Marica, dur cu fotbaliștii lui Dinamo: „Dacă am bani joc mai bine, dacă nu joc prost?!"

Marica a fost dur și cu jucătorii echipei lui Ionel Gane. Dinamo a învins Hermannstadt, în primul meci din 2021, după care a pierdut cu Chindia și cu Botoșani, încasând cinci goluri, fără să dea măcar unul. 

„Înțeleg că nu sunt bani, că situația e groaznică, dar asta nu scuză cu nimic prestația primei echipe. Dacă ar fi avut banii sau nu, haideți să nu mai dăm numai pe conducători și pe situația care se află acolo.

Am văzut acest 0-4 de la Botoșani. Dacă ai ales să rămâi, tu ce faci, joci mai prost decât atunci când nu ai bani?! Ca fotbalist, intri și-ți faci treaba pe teren, ești profesionist, n-ai altă opțiune. Trebuie să arăți caracter, totuși, indiferent de situația dificilă. Nu cred că dacă Dinamo ar fi fost cu banii la zi ar fi pierdut cu mai puțin sau ar fi jucat altfel. Ce faci? Dacă am banii joc mai bine, dacă nu am banii joc mai prost sau cum? 

Nu prea înțeleg lucrurile astea și mă depășesc. M-aș fi așteptat, în ciuda problemelor, să văd că jucătorii se montează și că formează un grup puternic. Până la noi finanțări, noi oameni care vin să se implice, până la urmă ei sunt jucători profesioniști. Joci la Dinamo, ce mândrie sau ce onoare poate fi mai mare pentru tine decât să joci la un club de tradiție, cu atâția suporteri care iubesc această echipă”, a reacționat Ciprian Marica.

VIDEO. Cornel Dinu, după încă o umilință a dinamoviștilor: „În ultimii 3-4 ani a fost amatorism total la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo face rost de 500.000 de euro, dar bucuria nu este deplină

Sfârșitul lui Dinamo poate veni tocmai de la români! » 3 jucători dau clubul în judecată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  27 Ianuarie 2021, 01:11

Un om serios cu moralitatea la el, Cipri Mapika! Cum adica ba Negoita sa nu te intereseaza ba dupa ce ai dat. Ai o responsabilitate bai, baiatule. E ca si cum te-ai da cu Ana Muntean prin leagan si dupa ce te-a prins barbatelul tie nu iti mai pasa ma, de Ana Muntean. Adica, nu e ca si cum ai avea si tu si ea o familie bai, ai o responsabilitate.

valentindragobete
valentindragobete  •  26 Ianuarie 2021, 23:54

Ai perfecta dreptate, bai Marica ! Tu in Germania nu jucai sau daca jucai tot nu jucai dar luai bani, " nemernici " jucătorii astia de la dinam, auzi sa nu joace ei fara bani?!

creeperno999
creeperno999  •  26 Ianuarie 2021, 22:31

Maine sper sa luam toate cele 3 puncte

Vezi toate comentariile (3)
Comentează