FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Florică îl provoacă pe Negoiță: clauză de care depinde orice discuție de vânzare!

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 17:56

Subiectul vânzării clubului Dinamo sau a unei cote parte din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță rivalizează cu cel al construirii unui nou stadion în „Ștefan cel Mare”.

Ambele cu șanse infime să se realizeze. În ceea ce privește posibilitatea ca omul de afaceri Claudiu Florică să preia pachetul majoritar de acțiuni, 93 la sută pentru 3 milioane de euro, tratativele s-au extins și nu se vor încheia cu acte - dacă se va face vreodată! -, până la finele lui 2019. 

Părțile discută pe diverse forme de contract, iar Florică a solicitat, prin intermediul avocaților, ca Negoiță să aducă garanții că nu există datorii ascunse.

Astfel, tratativele vor mai dura, fiindcă „e dificil de acomodat într-o formă de contract toată afacerea”, au transmis apropiații grupării. 

Vezi și: 

Oficialii lui Dinamo mint » Jucătorii sunt în continuare neplătiți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Octombrie 2019, 19:20

Florica se pare ca vrea doar sa isi faca reclama, nu cumpara nimic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează