FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Comunicat DDB după răscoala jucătorilor: „Cineva de la RIN stă după perdea”

Suporterii lui Dinamo îl critică din nou pe Ionuț Negoiță
Suporterii lui Dinamo îl critică din nou pe Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 22:26

Suporterii lui Dinamo din Asociația „Doar Dinamo București”, cei care dețin 10% din acțiunile clubului, au emis sâmbătă seara un comunicat vizavi de situația explozivă de la Dinamo, unde jucătorii au refuzat să dispute partida amicală cu FC Voluntari

Reprezentanții „DDB” înțeleg nemulțumirile jucătorilor și le reproșează oamenilor din conducere că nu-și susțin deloc propriii jucători. „Cineva de la RIN stă după perdea, deși ar trebui să iasă în față”, e o parte desprinsă din comunicat. 

Comunicat DDB: „Cine le-a făcut promisiuni jucătorilor a greșit”

„În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile care au apărut, legate de vânzarea clubului și intrarea unei prime tranșe de bani din partea unui potențial investitor.

Astăzi au refuzat să joace meciul amical cu Voluntari și de asemenea au refuzat să se antreneze.

Nu încurajăm sub nicio formă o astfel de atitudine, dar cine le-a făcut promisiuni jucătorilor a greșit foarte mult. Este o nouă dovadă a unui management defectuos.

Jucătorii așteptau să vină cineva să le ofere explicații. Cel pe care îl așteptau la discuții este cel care deține clubul ca acționar majoritar. Dacă nu putea să fie prezent, ar fi putut să trimită un reprezentant.

Niciun patron, niciun președinte de club și nicio comisie (despre care s-a tot vorbit zilele acestea) nu s-au prezentat să liniștească echipa.

Singurii care au fost prezenți pentru a-i încuraja pe jucători au fost reprezentanții Programului DDB. Suporterii sunt singurii care și-au făcut partea și s-au ținut de promisiuni. Am plătit salarii restante și o vom mai face. Am susținut echipa și am arătat că ne pasă. Situația de astăzi ne-a luat prin surprindere, pentru că în ultimele zile am fost concentrați pe partea care ține de noi în pregătirea meciului care urmează. Și am făcut-o bine. Printr-un gest fără precedent, suporterii au cumpărat toate biletele pentru partida de sâmbătă.

Dar în tot acest timp, cineva la RIN stă după perdea, deși ar trebui să iasă în față și să le răspundă jucătorilor și eventual să ne spună și nouă dacă încă mai negociază cu diferite offshore-uri” - Comunicat DDB

VIDEO. Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. UPDATE Deznodământ la Săftica, după REVOLTA care a anulat amicalul cu Voluntari. Șefii au cedat în fața jucătorilor

Primul fotbalist de la Dinamo care a rupt tăcerea după boicotul cu Voluntari: „Ei au picat cel mai prost”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 23:00
Postat de steaua.libera pe 07 Iunie 2020, 15:45

Nu stiu pe ce canal se transmite "Programul" DDB, dar sigur nu pe alea care dau UEFA Champions League

Se transmite pe alea de liga 1

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Iunie 2020, 15:45

Nu stiu pe ce canal se transmite "Programul" DDB, dar sigur nu pe alea care dau UEFA Champions League

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  07 Iunie 2020, 10:16
Postat de olaru_alin pe 07 Iunie 2020, 09:00

Imi dau seama ca 6ooo de capete "luminate" ale DDB nu fac cat al lui Negoita!!! Efectiv,legal,omu va învârte cum vrea si cand vrea! V-a lasat sa fiți patroni tot anul 2020,asa ca aveti jucaria in mână, plătiți !!! Stiti ce este interesant?!...ca voi "imprumutati" clubul pt salarii si alte cheltuieli, dar vbim de seme pe care nu le veti recupera niciodată!!!...avand in vedere situatia lui Dinamo,daca cereti banii,clubul e faliment....iar Negoita stie ca nu o sa bagati clubul in mormant cu mana voastră, si profita de voi,si bani!!! Si-a gasit sponsori cu fonduri nerambursabile,ce poate fi mai frumos?????????

exact!! si-a gasit fraierii care fac treaba lui...ca treaba lui e sa dea bani la echipa..daca tot nu mai da, atunci sa dea tot clubul suporterilor si aia e...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează