FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șerdean e pus la zid de Eftimescu, după ce a dat-o pe Dinamo în judecată: „Vă dați seama ce fel de om este?!”

Dorin Șerdean
Dorin Șerdean

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 13:04 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 13:46

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a dat detalii despre situația financiară și juridică a clubului.

Oficialul „câinilor” a vorbit despre procesul câștigat în primă instanță contra lui Pablo Cortacero și l-a criticat pe Dorin Șerdean, fostul președinte, pentru că a dat clubul în judecată.

„Pe 18 aprilie expiră termenul de 30 de zile, iar apoi urmează dreptul la recurs din partea domnului Cortacero. Așteptăm să vedem dacă își plătește taxele legate de. Probabil că o să și le plătească. Să vedem dacă se va prezenta!

Procese o să tot avem. Și cu domnul Dorin Șerdean. Dânsul spune că a fost la serviciu, vorbind prin telefon! Realizați ce fel de om este!?! La domnul Șerdean a fost COVID-19 în totalitate! Toată perioada de la Dinamo a petrecut-o în izolare! A lucrat de acasă. Asta însemna funcția pe care o avea dânsul”, a spus Eftimescu pentru Fanatik.

Datoria către ANAF privind baza de la Săftica, în valoare de 550.000 de euro, a fost reeșalonată pe timp de un de an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea! Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari,  20-30.000 de euro. nu reprezintă o problemă. Acestea se pot acoperi din drepturile de televiziune 
– Consantin Eftimescu

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Academica Clineni

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo își numără răniții! 7 absențe importante pentru ultima etapă » Cum arată primul „11” pe care îl pregătește Mulțescu

Ultimul transfer al lui Dinamo primește critici dure: „E dublu, zici că-l mănâncă pe Mario Nicolae!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno290
creeperno290  •  08 Aprilie 2021, 22:34

Ce matineu visezi ca daca jucam cum am jucat cu cfr, o sa terminam pe 7 in playout

tataika
tataika  •  08 Aprilie 2021, 17:22

“Drepturile de televiziune” la matineu nu prea mai exista...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează