FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA » VIDEO Slakvo Perovic a vrut să fie Tiger Woods de la Dinamo, dar nu i-a ieșit: „Nu am talent la așa ceva”

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 12:11

Jucătorii lui Dinamo au avut azi câteva momente libere, iar Slakvo Perovic a profitat și a încercat un alt sport: golful.

Slavko Perovic a încercat să facă pe Tiger Woods într-unul dintre puținele momente libere din cantonamentul lui Dinamo din spania. Atacantul sârb de 30 de ani a crezut că e simplu la golf, mai ușor decât cu apărătorii de la FCSB și de la CFR Cluj. Doar că mingea buclucașă i-a pus mai multe probleme.  

Pur și simplu,crosa a lovit aerul de mai multe ori înaintea ca mingiuța galbenă să zboare în iarbă. „Cu siguranță că nu voi face carieră în golf. Nu am niciun talent la așa ceva”, a mărturisit amuzat Pero la finalul sesiunii pentru GSP. 

VIDEO cu momentul în care Perovic a trecut la golf

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo bifează al treilea transfer! „Câinii” îl aduc pe Waly Diouf

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  17 Ianuarie 2020, 13:18

Apostole, cu echipa ta de suflet nu a apucat să joace dar o va face a două etapă ! Mai informează-te și tu și să știi că îl doare la bască pe Perovici de fundașii *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează