FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu nu i-a iertat nici după victorie » Doi dinamoviști luați în colimator: „Unul e muschetar fără sabie, celălalt seamănă cu un Othello care trădează fotbalul”

Cornel Dinu / Captură Orange Sport +23   FOTO
Cornel Dinu / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 13:55 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 13:59

Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a analizat victoria reușită de „câini” pe terenul Chindiei, scor 2-0. În ciuda rezultatului pozitiv, „Mister” a găsit câțiva „clienți” în echipa lui Uhrin. 

Chiar marcatorii celor două goluri, atacanții Vlad Morar și Irobiso, au fost luați în colimator de Dinu. De asemenea, legenda roș-albilor a ținut să sublinieze minusurile observate în jocul lui Dinamo.

„Practic, nici Dinamo nu a avut o prezenţă în atac, mă refer la Irobiso, care semănă cu un Othello care trădează fotbalul, iar Morar are alură de muschetar, dar fără sabie, reuşind totuşi să dobândească una atunci când a marcat, în minutul 66, printre stoperii gură-cască ai Chindiei.

Este un procent de 100% care îţi dă speranţe într-o oarecare măsură pentru viitor, că se vor întări în apărare şi vor conta mai mult în atac, chiar dacă, repet, în meciul cu Chindia, Irobiso şi Morar, până a marcat golul acela trecând printre jaloanele de apărători de la Târgovişte, au contat foarte puţin, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik

  • Othello este o tragedie scrisă de William Shakespeare în 1603. Titlul complet al piesei în engleză „Othello, the Moor of Venice” se traduce prin Othello, maurul din Veneția.
Începe urmărirea! 5 concluzii după victoria lui Dinamo: „scuturați” de Uhrin, „câinii” visează la un nou miracol!
CHINDIA - DINAMO 0-2
Începe urmărirea! 5 concluzii după victoria lui Dinamo: „scuturați” de Uhrin, „câinii” visează la un nou miracol!

Cornel Dinu, despre Steliano Filip: „Nu are cultură necesară pentru a trimite lobul în poartă”

În stilu-i inconfundabil, Cornel Dinu l-a ironizat pe Steliano Filip pentru ratarea din finalul primei reprize. Căpitanul lui Dinamo a avut o oportunitate mare de a înscrie, însă finalizarea sa a fost sortită eșecului.

Începutul jocului a fost mai mult cu blocuri foarte strânse, cu un joc mai mult de la unii la alţii, rapid, care a anulat spectacolul, după care singura ocazie incontestabilă, din prima repriză, a fost a lui Filip, în minutul 44, scăpat singur, dar care s-a dovedit, cum spunea Valentin Stănescu, că nu are cultură necesară pentru a trimite lobul în poartă, aşa cum era normal. 

- Cornel Dinu, despre Chindia - Dinamo 0-2

454 de meciuria adunat Cornel Dinu în tricoul lui Dinamo, marcând 53 de goluri. Ca antrenor principal al roș-albilor, Dinu a câștigat campionatul de două ori, 2000 și 2002

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în partida Chindia - Dinamo 0-2

Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
+19 FOTO

VIDEO Concluziile lui Iuliu Mureșan după Chindia - Dinamo 0-2

Citește și alte știri despre Dinamo:

Începe urmărirea! 5 concluzii după victoria lui Dinamo: „scuturați” de Uhrin, „câinii” visează la un nou miracol!

DDB a avut un „client” după victoria în fața Chindiei: „Așteptăm o reacție din partea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
thenewentry
thenewentry  •  03 Aprilie 2022, 13:08

Adevărat grăiește Mister Dinu! Morar seamănă cu d'Artagnan de pe cotorul volumului întâi din colecția Cutezătorii, ediția 1956. :))

deltacrom
deltacrom  •  03 Aprilie 2022, 10:25

stau si ma gindesc de unde atitea arogante si siguri pe ei astia care stau prin primaverii si salutau drepti si cind erau la toaleta in alte pozitii pe postelnicu un alt morman de prostie ca si bobu si alti *** crescuri la scolile muncitoriesti in urma calificarii de a bate si a putea sa o faca cu oricine. era un banc pe vremuri " ai putea sa-ti omori mama? daca este da poftiti la securitate. cita mindrie pe ei si docti de doi bani cei care puneau in pahare altor *** ce se doreau a fi fost genii ca fanus neagu , paunescu si altii. imi este greata sa ii vad cum se leaga de niste amariti de fotbalisti care isi cistiga si ei piinea cum pot. dar stiti care este avantajul lor? ca ei nu au furat nu au mintit nu au turnat. cel putin pentru asta la timpurile de acum sa ii lasati in pace domnule dinu pentru ca uite mai trece inca un an si cei pe care ii considerati mama si tata adica iliescu si nina cea aparata de domnia ta mai fac un an si tineri nevinovati mor. sau fac atacuri de cord din aleasa miocardita rezultata de la injectiile de rigoare. in loc sa le dati sfaturi sa ii ajutati sa inteleaga ceea ce nu au invatat la scoala loviti fara mila. pai cum altfel cind ii directionati pe tiriac si nastase pe 21 decembrie sa fuga din tara ca vin evenimente grele? a doua zi murau copii nevinovati iar cei cu tunicile de generali erau la cald la bine la un spritz francez. mi-ar fi rusine. asta este diferenta dintre un om prost si altul destept anume lipsa de rusine. at

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  02 Aprilie 2022, 22:36

Cei mai buni atacanti din sezonul asta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close