FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, dezlănțuit la adresa omului care ar sta în spatele lui Cortacero: „E stelist”

Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo.
Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 10:33 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 11:38

Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo. 

Ionuț Negoiță i-a somat pe dinamoviști să părăsească birourile de la RIN, fapt care l-a enervat pe Cornel Dinu. „Procurorul” a lansat un atac la adresa fostului finanțator din Ștefan cel Mare, pe care îl consideră implicat în „operațiunea Cortacero”.

Cornel Dinu, atac la Ionuț Negoiță

„E normal ca el să ajungă și la maniera asta, pentru că el a făcut o afacere rentabilă pentru el și familia lui din preluarea lui Dinamo. Vina este și a celor care au dat clubul pe mâna unui individ ca Negoiță.

Ăștia nu sunt niște oameni, sunt niște mașini de socotit bani, ei nu au suflet, nu au nimic, pe ei îi interesează banul. Și ăștia domină societatea românească. Problema este că Dinamo e într-o situație foarte grea și eu și mai mulți spunem de vreun an cel puțin că toate operațiunile care s-au făcut sunt făcute de Negoiță și de echipa lui de terți.

Toți erau steliști acolo la RIN, deci și Negoiță. Păi, cum să nu, e stelist, stelist, și el, și fratele său. Situația este infernală la ora actuală, pentru că de atâta timp, nimeni nu se îndreaptă împotriva celui care este în continuare deținătorul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță”, a spus Cornel Dinu, conform Prosport.

800.000 de europretinde Ionuț Negoiță că are de recuperat de la Dinamo

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, schimbări majore la Dinamo » Doi conducători doriți de fanii-acționari + urmează „bătălia finală cu Cortacero”

EXCLUSIV Dinamo trage de jucătorul revitalizat de Uhrin: „Am avut niște discuții cu el, o să mai vorbesc și cu agentul lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
fibra
fibra  •  28 Mai 2021, 15:59

Opreste-te ca te faci de ras.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  28 Mai 2021, 15:58

fcsbeiii se apropie incet dar sigur de faliment si ei inca sunt cu Dinamo la gura care inca traieste, care are 15 000 de socios de cotizeaza si care pana in 2024 va avea si un complex sportiv ultramodern. Vine curtea de apel acum cu respingerea apelului formulat de gigica si apoi vom stii cu siguranta ca dpdv juridic sc fc fcsb sa nu e steaua. Dupa urmeaza procesul despagubirilor, 37 de milioane de euro va cere Talpan in prima faza fcsbeilor.... Sf se apropie incet dar sigur. 5-6 ani va mai dau

andrey.fcd
andrey.fcd  •  28 Mai 2021, 15:56
Postat de iosif_ pe 28 Mai 2021, 12:56

Mimao = faliment

Cum se face ca parnaiasii astia au voie pe internet la jilava? Si totusi au acces la net in puscarie... asa ceva

Vezi toate comentariile (19)
Comentează