FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo trage de jucătorul revitalizat de Uhrin: „Am avut niște discuții cu el, o să mai vorbesc și cu agentul lui”

Jonathan Morsay are 10 meciuri în Serie B pentru Chievo
Jonathan Morsay are 10 meciuri în Serie B pentru Chievo

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2021 16:33 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 19:17

Din cel mai apostrofat jucător al lui Dinamo, Jonathan Morsay a fost catalogat ca „salvatore della patria” pentru roș-albi, care speră să-l mai poată convinge să continue un sezon.

A început experiența la Dinamo prin a fi criticat dur de către suporteri, i s-a reproșat fiecare minut pe teren, și conducerea clubului fiind luată în vizor, a marcat două goluri unul după altul, ajungând să fie apreciat de către suflarea roș-albă.

Dinmo trage de Morsay

Jonathan Morsay, 23 de ani, a fost împrumutat de către „câini" pentru sezonul de primăvară 2021, după o înțelegere cu Chievo, însă, acum, bucureștenii ar fi interesați să mai continue cu extrema suedeză până în 2022. Mai ales că Dusan Uhrin l-a pus în valoare, iar antrenorul ceh are încredere în Morsay.

„Nu știu dacă își mai dorește sa continue la noi. Am avut niște discuții cu el, o să mai discut și cu agentul lui și cu cei de la Chievo pentru a vedea care este situația", a precizat Mario Nicolae pentru GSP.RO. 

În perioada cât a fost împrumutat în Ștefan cel Mare, Morsay primea de la roș-albi 6.000 de euro pe lună, restul salariului din contractul său fiind achitat de Chievo. Acum, trebuie renegociați eventualii termeni ai afacerii, dacă mai poate fi posibilă.

250.000 de euroe cota lui Morsay pe transfermarkt

2 goluriîn 16 meciuri a reușit Morsay în tricoul alb-roșu

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dezvăluiri șocante în emisiunea lui Denise Rifai: „Am bătut toată echipa Dinamo, în vestiar! Au vrut bătaie, le-am dat bătaie!”

Care mai e situația lui Constantin Nica, fotbalist care se antrenează de câteva săptămâni cu Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Mai 2021, 10:04

Sa ii transferi, sa le platesti salarii mari. Te lamentezi ca o baba pe aici de luni de zile. Daca ai vreo solutie, spune-ne. Altfel accepta ca suntem intr-o situatie f grea si nu stie nimeni daca la Dinamo va mai fi bine vreodata.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Mai 2021, 09:59
Postat de dumitru82drugan pe 26 Mai 2021, 20:12

In 30 de meciuri 2 goluri e praf si trage de el sa ramana ? E clar ca M Nicolae a fost adus de DDB ptr a falimenta clubul cu astfel de jucatori !

Are 13 meciuri, nu 30! 2 la mana, e pe trend ascendent, de la meciul cu Astra din playout s-a vazut alt nivel. A, sigur se gasesc jucatori si mai buni, dar ai bani sa ii transfti

creeperno999
creeperno999  •  26 Mai 2021, 22:54

Nu cred ca chievo il considera inca un jucator pregatit pentru serie b. Putem face iara un contract asemanator pentru 1 sezon.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează