FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Care mai e situația lui Constantin Nica, fotbalist care se antrenează de câteva săptămâni cu Dinamo

Constantin Nica, Dinamo
Constantin Nica, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2021 12:47 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 13:17

Constantin Nica, 28 de ani, este liber de contract și s-a antrenat multe săptămâni cu Dinamo, doar că nu a mai semnat cu „câinii” pe finalul sezonului. Totuși, părțile sunt aproape de a parafa actele, iar tranzacția va fi oficializată curând.

Dusan Uhrin a spus și într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că țintește aducerea unui fundaș dreapta și a unui atacant, acestea sunt prioritățile, iar fostul jucător de Serie A va semna cu roș-albii. 

Constantin Nica: „În mare parte, suntem înțeleși”

Da, mai trebuie puse la punct anumite detalii pe hârtie, atât. În mare parte, suntem înțeleși”, a declarat Costi pentru GSP.RO.

Apărător de bandă dreaptă, Nica a jucat în al doilea său mandat în Ștefan cel Mare și în partea stângă. Jucătorul pentru care Dinamo a încasat 1,6 milioane de euro în 2013 de la Atalanta Bergamo va începe antrenamentele cu roș-albii de pe 13 iunie, când e prevăzută reunirea.

15 meciuria adunat Nica în Serie A pentru Atalanta Bergamo

29 de partidea strâns Costi la prima echipă a ”câinilor”, jucătorul fiind crescut la academia din Ștefan cel Mare

2 selecțiiare fundașul pentru echipa națională a României

VIDEO. Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Mai multe știri despre Dinamo:

Dinamovistul care și-a anunțat oficial plecarea: „Nicio șansă! Știam de la bun început”

Tensiuni la Dinamo! Vedeta echipei, liber la transfer: „Mi-au dat această hârtie după o discuție mai aprinsă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  26 Mai 2021, 16:53

Ce sa mai spunem , daca pleaca Sorescu ,Anton si Pulici cred ca nu mai apucam returul ...!!!! Ne paste falimentul fratilor. Dupa mine singura solutie este ca Negoita sa rezilieze contractul cu spaniolii si sa ne dea la altii mai omnipotenti ...!!!! In actuala stare de fapt, vom falimenta inainte de sfarsitul turului ...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează