FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu știe motivul declinului: „Am niște informații...” + Surpriză: a propus doi antrenori străini la echipă

Cornel Dinu vorbește fără rețineri despre haosul echipei pe care a slujit-o ani la rândul // Sursă foto: GSP Live
Cornel Dinu vorbește fără rețineri despre haosul echipei pe care a slujit-o ani la rândul // Sursă foto: GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 23:18

Cornel Dinu, 70 de ani, a vorbit despre problemele fără sfârșit de la Dinamo. Roș-albii sunt ultimii în clasament după trei etape groaznice, în care n-au înscris nici măcar un gol și au primit 8. Mister a încercat să găsească explicații pentru forma slabă a jucătorilor dinamoviști. 

„Din niște vagi informații pe care le am, înțeleg că s-a lucrat prea tare în pregătiri. E vorba de dozarea efortului în calendarul competițional. Nu am informații «din casă», de acolo, oricum n-ai cu cine să vorbești. S-a lucrat foarte tare. Cu cine s-au jucat amicale? Cu vameșii din Gibraltar, cu unii care căutau bere și cu «scăpații» din Scoția. N-au avut examene reale în cantonament, plus că sunt 10 jucători noi, așa că nu mă miră ce se întâmplă”, a declarat Dinu, la TV Telekom Sport.

„Am propus doi antrenori la Dinamo”

Ulterior, Cornel Dinu a dezvăluit că a propus două nume din străinătate pentru postul de antrenor de la Dinamo: „Am fost întrebat despre noul antrenor al echipei. Am propus doi antrenori din spațiul fostei Iugoslavii. Pe Milko Djurovski, de exemplu (n.a - fost jucător la Steaua Roșie Belgrad între 1979 și 1986). Nu cred că ar fi costat mai mult de 15.000 de euro pe lună. Dar am vorbit în deșert, lăsați-mă în nemernicia mea! Din România, nu mă încumet să fac nominalizări”.

„M-a recomandat Lupescu să vin antrenor la Dinamo. Ce dracu', vreți să ajung între patru scânduri? M-a chemat și Prunea să vin director sportiv, să mai facem o saună” 
Cornel Dinu

Vezi și:

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, în pole-position să ajungă la Dinamo » Detalii de ultim moment din „vulcanul” din Ștefan cel Mare: când se decide totul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
908431252639885
Lucian Preda  •  30 Iulie 2019, 18:52

Senil, decrepit și plin de venin, te mai bagi și tu în seamă! Apropo, tot 300 de euro susții că le-a plătit Rednic celor care contestă ceea ce se întâmplă... acolo? As fi vrut sa spun "la Dinamo", dar Dinamo nu mai exista!

chris_bu67
chris_bu67  •  30 Iulie 2019, 18:13
Postat de steaua.libera pe 30 Iulie 2019, 09:47

Are Dl Milko un CV de te umflă râsul. Cică ar fi fost băiat de treabă și ar fi acceptat chiar și 13k :))))))) Probabil a fost coleg de șpriț cu Corneluș, au jucat in aceeași perioadă.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Iulie 2019, 09:47

Are Dl Milko un CV de te umflă râsul. Cică ar fi fost băiat de treabă și ar fi acceptat chiar și 13k :))))))) Probabil a fost coleg de șpriț cu Corneluș, au jucat in aceeași perioadă.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează