FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo » L-a dat afară din CA pe Țălnar și a numit 3 spanioli de încredere

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară de Cornel Țălnar și l-a înlocuit cu 3 oameni de încredere.
În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară de Cornel Țălnar și l-a înlocuit cu 3 oameni de încredere.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 16:38 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 18:17

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară de Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație, unde a introdus 3 oameni de încredere. 

Pablo Cortacero a încins și mai tare spiritele la Dinamo. Într-un moment în care fanii din programul DDB păreau să fi adus o liniște relativă, șeful spaniol a zdruncinat lucrurile în cadrul Adunării Generale. Dacă majorarea de capital încă e la stadiul de promisiune, Cortacero a făcut și lucruri concrete: l-a dat afară din Consiliul de Administrație pe Cornel Țălnar. 

Dinamo are un nou Consiliu de Administrație: Țălnar, dat afară de Cortacero

Cornel Țălnar s-a dezis în perioada recentă de investitorii spanioli, iar acest lucru l-a costat. Astăzi a fost îndepărtat din Consiliul de Administrație și înlocuit cu 3 persoane de încredere din anturajul lui Cortacero. E vorba de Alex Couto, fostul director general al lui Dinamo, de Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, și de un al treilea spaniol. 

Cel din urmă pare să fie o necunoscută și pentru Cortacero. În momentul în care l-a nominalizat, a avut nevoie să îi citească numele de pe telefon. 

7 membriare Consiliul de Administrație de la Dinamo în acest moment: Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Pablo Cortacero, Cornel Dinu, Alex Couto, Rufo Collado și încă un spaniol

Dinamo, o nouă AGA pe 11 ianuarie

Hulit de suporteri, Pablo Cortacero va pleca în cel mai scurt timp din România. Va reveni pe 11 ianuarie, când are loc o nouă Adunare Generală. Până în acel moment trebuie să achite datoriile stringente, altfel Dinamo riscă să aibă probleme în obținerea licenței. Plățile datorate până la 31 decembrie trebuiesc achitate sau convenite amânările până în martie.

VIDEO. AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, în aer! Decizie radicală luată de jucători și staff după ședința de azi

VIDEO EXCLUSIV. „M-a bușit râsul, pare stilul Negoiță!” » Propunere ireală la Dinamo! Cum voia Bălănescu să scape de o clauză buclucașă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
creeperno
creeperno  •  21 Decembrie 2020, 22:50

In sfarsit a fost eliminat programul lui bucurica din sefia clubului. Domnul Cortacero va putea depune acum eforturi depline pentru a salva clubul de la faliment

105910051362950
Emir Kis  •  21 Decembrie 2020, 22:23
Postat de adi_stelistul pe 21 Decembrie 2020, 18:33

Nu, acea conditie cu 30% se refera strict la partea de constituire pentru ca vorbeste de subscrierea integrala şi simultana a capitalului social de către toţi semnatarii actului constitutiv (alin.2, art.9). In cazul unei majorari de capital evident nu se poate discuta despre "toti semnatarii actului constitutiv" intrucat la majorarea capitalului social nu e obligatoriu sa participe toti (cum se intampla la constituire). Deci e cum zic.

Gresesti, se aplica conditia procentului minim de 30%, altiminteri termenele in cauza isi pierd substanta juridica, ele aplicandu-se exclusiv pt situatia in care ramane o parte de capital-70 %, ci nu tot capitalul subscris, nevarsat.

danut1971
danut1971  •  21 Decembrie 2020, 21:26

fcsnb rusinea eeuropei

Vezi toate comentariile (65)
Comentează