FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cortacero asigură, după ce a ieșit din spital: „Banii vin imediat”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 20:34 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 20:48

Pablo Cortaero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis un mesaj fanilor, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Dinamo a postat pe contul de facebook un mesaj al lui Cortacero, care a ieșit din spital. Spaniolul spune că se simte bine și promite din nou că va trimite o sumă de bani în conturile lui Dinamo.

„Mă simt mai bine, am ieșit din spital în această seară pentru a continua acasă tratamentul pe care mi l-au comunicat medicii. Mă bucur, împreună cu familia mea, că am reușit să trec peste un moment foarte dificil. Am văzut mesajele primite în ultimele zile, le mulțumesc tuturor prietenilor și suporterilor dinamoviști pentru susținere!

Ce pot să spun acum este că banii vor veni imediat, mă refer aici la transferul pentru necesitățile imediate ale clubului, iar echipa își va continua programul de pregătire stabilit înaintea meciului cu Viitorul. De asemenea, săptămâna viitoare vrem să anunțăm convocarea Consiliului de Administrație într-o ședință privind mărirea capitalului social al clubului”, a declarat Pablo Cortacero pentru site-ul lui Dinamo.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

„Nuevo Dinamo” se destramă curând: „99% spaniolii nu vor mai continua”

Un fost antrenor al lui Dinamo are vești proaste pentru suporteri: „Urmează falimentul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  06 Noiembrie 2020, 15:08

Mah chiar nustiu ce sa zic, ori asta e mai mitoman decat negoita la un loc, ori chiar are banii si atunci toata presa va trebui sa stearga cu limba toate *** astea pe care le-au zis despre spanioli, chiar m-as bucura ca Cortacero sa aibe banii si sa vina cu ei sa achite tot, n***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Noiembrie 2020, 14:14

De fapt banii au si plecat spre Romania. Doar ca acum este undeva aproape de mijlocul Oceanului Atlantic. Ei au luat-o inspre vest nu spre estul Spaniei. Sunt asteptati sa ajunga dupa ce va face ocolul pamantului. Se estimeaza sa ajunga in jurul datei de 10-15 mai 2021.

deusdat
deusdat  •  06 Noiembrie 2020, 11:20

Pablo, suntem cu tine!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close