FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salariile restante, motiv de discordie la Dinamo! Contra amenință: „Rezolvați, altfel PLEC!”

Cosmin Contra (44 de ani) simte că presiunea s-a mutat pe umerii săi, după cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istoria recentă a lui Dinamo.
Cosmin Contra (44 de ani) simte că presiunea s-a mutat pe umerii săi, după cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istoria recentă a lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 18:29 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 19:30

Cosmin Contra (44 de ani) simte că presiunea s-a mutat pe umerii săi, după cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istoria recentă a lui Dinamo. 

Dinamo a încheiat în forță perioada de transferuri. În ultima zi i-a anunțat oficial pe Aleix Garcia, ultima dată la Manchester City, și pe fundașul central Abdoulaye Ba, de la Rayo Vallecano. Cosmin Contra le-a mulțumit public conducătorilor și vrea să se implice în lupta la titlu din Liga 1. 

Cosmin Contra: „Obiectivul lui Dinamo e play-off-ul”

„Am făcut o analiză după primul meci, cu Chindia. Am discutat de ce am avea nevoie pentru a îmbunătăți această echipă și pentru prima dată în carieră mea au venit jucătorii pe posturile unde am dorit și jucătorii pe care i-am dorit. Acum să vină rezultatele. Obiectivul principal e intrarea în play-off, apoi să ne batem pentru un loc pentru cupele europene. Odată ce ești în play-off, ești condamnat să te bați la titlu”, a declarat Cosmin Contra la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Contra îi avertizează pe spanioli

Mai mulți jucători dinamoviști au de încasat salariile restante din ultimele 3 luni. Cosmin Contra a lăsat acest aspect în seama conducerii, dar avertizează că poate pleca dacă promisiunile nu sunt respectate.

„Eu sunt antrenorul echipei, nu sunt patronul echipei, toată lumea mă întreabă de bani… Am negociat cu spaniolii, am avut discuții despre acest proiect, mi s-a părut un proiect serios, am fost contactat pentru a fi antrenorul echipei și am niște clauze în contract în care eu pot să plec, dacă proiectul nu este așa serios cum am discutat”, a spus Contra.

Am venit să antrenez, ca echipa să arate bine. Dacă nu se vor plăti salariile, nu voi fi nici eu plătit. Sunt căpitanul acestei echipe. Eu am încredere că este un proiect serios, că ceea ce spun vor face. Nu cred că cineva va aduce 14 jucători foarte buni și apoi să nu îi plătească
- Cosmin Contra, antrenor Dinamo

VIDEO Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica! Rufo Collado: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan: „Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust”

EXCLUSIV Modul incredibil în care Bogdan Bălănescu a fost îndepărtat de la Dinamo: Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  11 Octombrie 2020, 03:55

Contra ar trebui demis si adus un antrenor cu filozofia spaniola si cu rezultate.

1097148263993363
Nici Matei  •  10 Octombrie 2020, 00:39

Oare cit timp le trebuie spaniolilor sa realizeze ca, Contra e manelist si nu are nici o tangenta cu meseria de antrenor?

Silvio
Silvio  •  09 Octombrie 2020, 23:46
Postat de flojo pe 09 Octombrie 2020, 22:56

Un titlu de ***! Dacă citești apoi articolul, nu găsești ceea ce scrie in titlu! Dar e specific Ziariștilor gigiști! emiluș și comunistul pavelescu sar in sus de bucurie acum, ei nu știu sa facă diferența!

"am niște clauze în contract în care eu pot să plec, dacă proiectul nu este așa serios cum am discutat". Nu ii amenință, "doar" le reamintește cortacerilor ca el are clauze speciale prin care poate pleca oricând telenovelistii nu își țin partea lor de înțelegere! Pothato, potatho, aceeași chestie.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează