FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, cerere specială pentru oficialii lui Dinamo! Fotbalistul pe care îl vrea cu orice preț

Cosmin Contra, antrenor Dinamo +49   FOTO
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 14:55 / Actualizat vineri, 28 august 2020 14:55

Cosmin Contra (44 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, îl vrea sub comanda sa pe George Țucudean (29, atacant).

„Guriță” militează pentru revenirea lui George Țucudean în alb-roșu. Vrea să atace play-off-ul cu un atacant veritabil, care a avut însă mari dificultăți în ultimii ani din cauza unor probleme la inimă. Șefii spanioli de la Dinamo nu erau convinși de transfer, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut Țucudean, însă insistențele lui Contra i-au convins, astfel că vor negocia cu el în acest week-end!

Transferat de Dinamo în 2010, Țucudean a fost legat de „câini” până în iulie 2014. A fost împrumutat la UTA, apoi a stat 2 ani în „Ștefan cel Mare”, pentru ca în cele din urmă să fie transferat la Standard Liege, în schimbul unui milion de euro.

Până ca Dinamo să ajungă la un acord cu Țucudean, „câinii roșii” sunt foarte aproape de a aduce un alt atacant care a mai trecut prin „Ștefan cel Mare”. Este vorba despre Adam Nemec, ajuns la 34 de ani - detalii AICI

Țucudean are probleme medicale

George Țucudean a luat o pauză lungă, pe fondul problemelor la inimă. Atacantul a evoluat doar în 6 meciuri ale campioanei CFR Cluj în sezonul precedent, marcând un gol. 

De putut mai pot juca, dacă mai vreau. Dar sunt cu semnul întrebării. Am trecut peste perioada cu problemele la inimă. M-au asigurat că e totul ok, că pot face efort. Dar am eu un semn de întrebare. Am fost la mulţi medici. Mă întreb, aşa, ce rost mai are... Am familie am copii, trebuie să-i iei peste tot cu tine. Cu această pandemie nu ştii. Peste jumătate de an, un an, să merg undeva şi să se închidă iarăşi tot... În situaţia mea nu ştiu dacă mai merită - George Țucudean, conform Prosport

900.000 euroeste cota de piață a lui George Țucudean, potrivit Transfermarkt.com

Chindia Târgoviște - Dinamo, match preview - tot ce trebuie să știi

Alte știri despre Dinamo:

Spaniolii au mai rezolvat o problemă: contractul lui Deian Sorescu, prelungit!

„Câinii roșii”, motivați să „muște”! Veste excelentă pentru fotbaliștii lui Dinamo, înainte de meciul cu Chindia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
creeperno
creeperno  •  28 August 2020, 22:41

Daca poate juca doar 4 meciuri, il bagam cu fcsb

silviu
silviu  •  28 August 2020, 21:01
Postat de catalin.fcdb pe 28 August 2020, 17:17

Nu putem risca cu Tucudean, in aceasi situatie a fost si Perovic, nu ne putem juca cu sanatatea, daca Tucudean a fost descoperit cu probleme medicale la inima , mai bine sa zica pas, la salariu lui pe care il dau ( tot 15,000 s-ar auzi ca ar vrea) mai bine il aduci pe Dugandzic care a marcat ieri la Botosani cu Ordabasy in Europa, pe bune, e mult mult mai bun croatu.

Poate ai dreptate dar crezi ca Iftime, il da pe gratis? De fapt la Dinamo nu il da nici pe el nici alt jucator de la Botosani! Cu Fabrinni cum a fost, l-au luat bulgarii ca apoi sa-l dea la Dinamo!

1663755793951448
Costi Costinel  •  28 August 2020, 20:41
Postat de parpalache pe 28 August 2020, 19:37

Tot asa batea si pe fc behehe,daca nu era...arbitrajul!Ca de obicei!Off side la Man la primul gol!A mai fost si penalty-ul din meniu?Dupa off side-ul nesemnalizat, am schimbat postul de scarba,dar ma ramanea-ca filmul sa fie complet-sa fie eliminat si vreun jucator de la armeni!Chiar nu stiu,dar probabilitatea e foarte mare!

da pisi ... la man o fost ofside , la primul gol , la al doile gol trebuia sa dea penalty da pentru ei si la al treilea gol ..o varat arbitrul mingea in poarta!! ... tare si jiji asta nu ??!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează