FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV UPDATE Întâlnire Cosmin Contra - Pablo Cortacero la Lisabona » Reacția fostului selecționer

Pablo Cortacero va discuta în acest week-end la Lisabona cu antrenorul Cosmin Contra, pentru a-l readuce pe ”Guriță” la Dinamo. Conform surselor GSP, șansele ca el să revină sunt peste 51%.
Pablo Cortacero va discuta în acest week-end la Lisabona cu antrenorul Cosmin Contra, pentru a-l readuce pe ”Guriță” la Dinamo. Conform surselor GSP, șansele ca el să revină sunt peste 51%.

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 16:33 / Actualizat sambata, 22 august 2020 18:51

Pablo Cortacero va discuta în acest week-end la Lisabona cu antrenorul Cosmin Contra, pentru a-l readuce pe ”Guriță” la Dinamo. „În acest moment, Contra este prima opțiune a noului management, peste 51 la suta, totul depinde de el", au declarat apropiații grupării.

UPDATE 18:30

Întrebat de GSP.ro despre situația actuală a tratativelor, Cosmin Contra a declarat: „Sunt discuții și atât”. Totuși, șansele ca fostul selecționer să revină în Ștefan cel Mare au crescut mult. Totul depinde de oferta spaniolilor. Contra dorește să vadă proiectul detaliat pentru următoarele două sezoane.

Contra negociază cu Cortacero

Dinamo joacă luni contra celor de la Hermannstadt. Ar putea fi primul și ultimul meci al lui Gigi Mulțescu ca A1 în acest sezon! Pablo Cortacero are de gând să dea o fugă, de la Madrid la Lisabona, pentru o discuție reală și clară cu Cosmin Contra. "Guriță" se află în capitala Portugaliei de aproximativ două săptămâni, fiind observator UEFA la partidele de Champions League. Cortacero va fi însoțit și de Juan Melero, cel ce va fi șeful executivului dinamovist, care îl cunoaște pe fostul selecționer al României.

Contra ezită

Contra nu se grăbește să revină în fotbalul intern. Are un serviciu bun la UEFA, s-a întâlnit cu foști colaboratori din Europa, precum Rui Costa și Michael Laudrup, își dorește să se întoarcă în antrenorat, dar nu oriunde și oricum. Vrea să vadă ce proiect au spaniolii, ceva mai bun decât "într-o zi jucăm pe Național Arena, apoi nu avem bani, revenim pe Dinamo, dar am găsit bani totuși și jucăm luni cu Hermannstadt pe Național Arena".

Fiindcă, așa cum a anunțat GSP.RO ieri, cu sibienii se va juca pe cel mai mare stadion al țării, s-au găsit bani! Contra așteaptă un plan vizavi de club și de echipă, concret.

Contra e dorit la Dinamo

"Să-l aducă mai repede, dacă vor să-l aducă, pe Cosmin! El a fost prima variantă de la început, a dat niște date foarte bune spaniolilor, care au contat în preluarea clubului. Contra e un nume mare, a fost selecționer și a comunicat cu ei perfect. Contra a făcut un lobby pozitiv, iar încrederea lor în el ar aduce o liniște suporterilor. El știe de unde să apuce lucrurile. Un antrenor de nivelul lui Contra își dorește 3 lucruri esențiale. Să-și aleagă jucătorii, să-și poată implementa ideea lui de joc și să aibă stabilitate financiară", a spus Ioan Mărginean, la GSP Live, fostul președinte al medieșenilor ajutându-i pe iberici în preluarea clubului. 

"Nu Ioan Mărginean a adus discuția despre Contra, ci spaniolii, care au vrut să aducă un antrenor care cunoaște limba spaniolă, fotbalul spaniol și fotbalul românesc. Eu sunt un suporter al lui Mulțescu, a antrenat echipa pe 1.500 de euro. Rar găsești în ziua de azi un om ca el. Orice ar fi, trebuie să rămână la club!" 
- Ioan Mărginean

Ioan Mărginean despre Gigi Mulțescu și Cosmin Contra: „Prima variantă a investitorilor spanioli a fost Cosmin Contra”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Lotul cu care Dinamo atacă noul sezon » Ce numere și-au ales jucătorii: fără nouar și decar, pentru moment!

Janusz Gol, „câine” roșu și rău » Noul jucător al lui Dinamo, plecat pe ușa din dos de la ultima echipă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (20)
creeperno
creeperno  •  22 August 2020, 22:38

Antrenorul asta are pretentii de titlu. Daca vine la noi, inseamna ca spaniolii vor sa faca perfomanta

nicse
nicse  •  22 August 2020, 21:46
Postat de Costel Pisleaga pe 22 August 2020, 20:04

EXCLUSIV UPDATE Intalnire Cosmin Coarda - Pablo Escobar !!! ba apostole , lasate ba d gazetarie , fate ba acar .

Bre nea Costele, daca tot enunti idei geniale pe aici, mai treci pe la cursurile serale, ca sa poti scrie corect "lasa-te" si "fa-te". Nu de alta, dar este rusinica pentru asa un scriitor...

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  22 August 2020, 20:05

Clar sau inteles dupa ezitarea asta a lui Contra, le a raspuns elegant ca sunt doar discutii, dar modu cum a zis , e clar ca nu poate zice acum in gura mare ca da ne am inteles. CONTRA e noul antrenor al lui DINAMO 99 la suta anuntu dupa meciu de la Hermanstadd. Acum il lasa pe Nea Gigi sa pregateasca ultimu sau meci la Dinamo cu Sibiu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează