FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Legenda lui Dinamo îl face praf pe Steliano Filip: „Cine l-a adus? Nu înțelege unde se află, nu trebuia să ajungă aici!”

Steliano Filip e din nou în centrul atenției la Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Steliano Filip e din nou în centrul atenției la Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 17:00 / Actualizat marti, 22 martie 2022 01:24

Costel Orac (63 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo din anii '80, l-a mustrat pe Steliano Filip pentru scenele tensionate de la finalul meciului cu Sepsi, când a intrat într-un conflict verbal încins cu un suporter dinamovist.

Legenda „câinilor” nu l-a taxat pe Filip doar pentru răfuiala din parcarea stadionului, ci și pentru gafele comise de fundaș și rolul pe care acesta l-a avut în îndepărtarea lui Mircea Rednic. „Nu înțelege unde se află, n-a fost niciodată un jucător care să aibă ceva de spus”, crede Orac. 

Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”
Dinamo - Sepsi 0-0
Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

Costel Orac îl pune la punct pe Steliano Filip

„În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a fi la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club. 

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Orac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Costel Orac: „Asta se întâmplă când te înconjori de oameni nepricepuți”

Costel Orac mai critică și managementul lui Dinamo din acest sezon, unul în care roș-albii au bifat toate recordurile negative posibile.

„Situația de la Dinamo e mai mult decât dramatică de câțiva ani, nu doar de acum. Putem spune că totul e o consecință firească a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. O spun cu părere rău, dar asta se întâmplă când nu iei deciziile care trebuie, când te înconjori de oameni nepricepuți. Situația se degradează de la an la an.

Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.

Nu doar că e inimaginabil (n.r - ca Dinamo să folosească 53 de fotbaliști într-un sezon), dar asta denotă lipsa de profesionalism a celor care au răspuns și răspund de destinele echipei. Un club cu tradiția lui Dinamo nu poate avea pretenții făcând așa ceva. Nici măcar amator nu te poți numi” a încheiat Orac. 

Costel Orac, performanțe importante în tricoul lui Dinamo

Costel Orac a evoluat pentru Dinamo între 1981 și 1989. A revenit ulterior, în 1991, după un sezon petrecut în Elveția, la Etoile Carouge.

Orac a îmbrăcat tricoul „câinilor” în 308 meciuri. A înscris 54 goluri pe prima scenă a fotbalului românesc, pentru formațiile FCM Galați, Dinamo și Victoria. În cupele europene, Orac a evoluat în 27 de partide, toate pentru formația din Ștefan cel Mare. A marcat și aici 5 goluri. A făcut parte din lotul care a disputat semifinala Cupei Campionilor în anul 1984.

Legenda lui Dinamo îl face praf pe Steliano Filip: „Cine l-a adus? Nu înțelege unde se află, nu trebuia să ajungă aici!”

VIDEO Steliano Filip, scene tensionate cu un suporter: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

EXCLUSIV Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
spinoza
spinoza  •  22 Martie 2022, 08:22

Cine a spus ca Steliano este jucător de fotbal? Nici vorbă! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  21 Martie 2022, 22:43

A jucat bine, trebuia sa obtina penalty

therealreddog33
therealreddog33  •  21 Martie 2022, 20:09

Cine l-a adus la Dinamo se stie: Nicu Badea cu trioul DDB. De ce? Nici ei nu știu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează