FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

Dinamo - Craiova 0-1. Șefii spanioli ies la atac: „Până aici, gata! Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, acuză modul în care e arbitrată formația pe care o conduce. +35   FOTO
Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, acuză modul în care e arbitrată formația pe care o conduce.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 21:41 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 02:30

Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, acuză modul în care e arbitrată formația pe care o conduce. 

Toată suflarea dinamovistă se plânge de arbitraje. Contra a folosit conferința de presă de la finalul partidei pentru a pune tunurile pe ei, iar Rufo Collado a fost și mai dur. Spune că situația actuală este intolerabilă și că Dinamo va trece la fapte, pentru a descrie acțiunile care urmează a întreprinse. 

Dinamo - Craiova 0-1 / Rufo Collado, supărat pe arbitraj

„Se pare că deranjăm. Ne simțim furați. Începând de acum vrem dreptate, să ni se dea ce dorim. Să fim respectați! Nu dorim nimic în favoarea noastră, penalty-uri gratuite, cartonașe roșii pentru adversari. Nu e normal ce se întâmplă. 

Liga de fotbal din România cunoaște un progres, dar trebuie să îmbunătățim toate capitolele. Cred că trebuie să facem un pas în față. Analizând etapa de etapă, vedem ce se întâmplă. Până aici, gata! Nu merităm asta”, a declarat Rufo Collado după meci. 

+31 FOTO

Cosmin Contra are încrederea conducerii

Cosmin Contra lucrează o săptămână întreagă, pregătește tot, apoi se întâmplă astfel de lucruri. El trebuie să fie liniștit, avem toată încrederea în el. Îi felicit pe rivalii, dar ce văd în această ligă, nu îmi place. Și o să o spun de câte ori am ocazia. Sunt mândru de jucătorii și de antrenorul meu. Aspectul financiar nu are nimic de a face cu asta
- Rufo Collado, director sportiv Dinamo

VIDEO. Andrei Radu, după duelul pierdut de Dinamo în fața celor de  Craiova

Citește și alte știri despre Dinamo și Craiova: 

VIDEO + FOTO Dinamo - CS Universitatea Craiova, deblocat de imprudența lui Puljic! Ce a remarcat Porumboiu: „E de neconceput”

Predicție îngrijorătoare pentru Dinamo! Un rival se așteaptă la mari probleme: „Spaniolii vor pleca!”

Playtech: Veste HALUCINANTĂ despre Anamaria Prodan! Sigur îi pare rău lui Reghe, s-a întâmplat ACUM


Comentarii (109)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Octombrie 2020, 11:58
Postat de Daniel Irimescu pe 19 Octombrie 2020, 01:34

Pe bune. La 40o de mii eram speedy Gonzales cu oltenia. Nici nu ma vedeau bine

made my day! :DDDDD

demolarii
demolarii  •  19 Octombrie 2020, 09:45

Codul muncii prevede sancțiuni pentru calitatea slabă a muncii prestate. Codul civil prevede penalizări și despăgubiri. Cel care plătește, clubul de fotbal, trebuie sa primească serviciul corect. Cu atât mai mult , cu cat prin activitatea arbitrilor se creează un prejudiciu financiar. Ideea e ca , CCA trebuie sa asigure transparenta in evaluarea și delegarea arbitrilor. Altfel , poate să fie considerată rea intenție. Merita trimisi sa dea explicații justiției. Doar e un stat de drept....

gilgamesh
gilgamesh  •  19 Octombrie 2020, 09:37

*** Contra trebuie demis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează