FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // GALERIE FOTO Imagini incredibile de pe Arena Națională: gazonul e distrus!

FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 20:20

Dinamo și Craiova vor avea un inamic comun în această seară, de la ora 21:00: gazonul de pe Arena Națională.

Meciul se joacă duminică, de la ora 21:00 și e liveTEXT pe GSP.ro.

Deși la evenimentul dedicat Simonei Halep, de miercuri, gazonul părea în condiții decente, în ziua partidei dintre Dinamo și Craiova terenul se prezintă în condiții deplorabile.

Iarba e arsă în proporție de 60 la sută din suprafața totală a terenului. Problemele mari sunt la centrul terenului și în jumătatea de teren dinspre Peluza 2 Sud, unde iarba e distrusă și se vede pământul. 

Într-un efort de ultimă oră, responsabilii cu întreținerea arenei au montat petice uriașe de gazon în 3 zone. 

„Gazonul e foarte bun în unele locuri, dar în celealte lasă de dorit. Nu am avut de ales. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a-l face să se prezinte bine”Florin Prunea, președinte Dinamo

Vezi AICI cum arăta gazonul acum 4 zile

Cel mai probabil, scena pe care a urcat Simona Halep a mascat miercuri problemele de la centrul terenului, aceasta fiind amplasată chiar pe mijloc.

Așa arăta miercuri gazonul la evenimentul dedicat lui Halep: 

1007939 arena nationala 16 1

41 de meciuris-au disputat pe actualul gazon al Arenei Naționale.

VEZI ȘI:

DINAMO - CRAIOVA // Dragoș Grigore prevestește revirimentul „câinilor”: „Dinamo bate Craiova!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
110050670309137
Ion Ion  •  22 Iulie 2019, 06:50

Hahaha, miticii primariei Bucalei nu sunt in stare sa administreze marele stadion "sugativa -din -ban - public" asa cum nu sunt in stare sa administreze *** aia de oraș numit metropola si capitală.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  21 Iulie 2019, 21:58
Postat de Eugen Iustin pe 21 Iulie 2019, 21:00

Contractul dintre becali si primarie si firma respectiva era o manarie, dovada ca a fost anulat imediat ce a iesit in public acea informatie.

da? dar manarie cum era exista un gazon bun pe national arena. dupa ce s-a bagat tolontan in discutie s-a anulat contractul si acum se ocupa fara manarii altcineva sa nu faca nimic. este mai bun contractul asta? ce imi plac mie corectii astia ca tine. la fel cum a fost si cu ghencea. cand era becali acolo era ingrijita baza, era curat stadionul si bun gazonul. cum a plecat becali s-a ales praful de acolo. si atunci era discutia ca becali plateste prea putin pentru ce ofera complexul. lasa ca dupa plecare lui nu mai platea nimeni nimic si s-a ales praful. cum va place sa mancati ce nu trebuie. apropo de tolontan si gsp. daca tot au facut sa se ajunga in situatia asta macar taceau din gura si nu se mai legau de gazon. adica ei sunt vinovatii morali pentru ce este acum pe national arena si tot ei vorbesc. oameni fara caracter.

771545396317549
Eugen Iustin  •  21 Iulie 2019, 21:00
Postat de klaus pe 21 Iulie 2019, 20:57

Vorbiti cu Tolontan a spus ca se ocupa el de gazon dupa ce l-a parat pe Becali la DNA ca a primit stadionul gratis de la primarie.

Contractul dintre becali si primarie si firma respectiva era o manarie, dovada ca a fost anulat imediat ce a iesit in public acea informatie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează