FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cristi Borcea, întrebat de o legendă a lui Dinamo dacă revine în club » Ce a răspuns fostul acționar

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 07:14 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 07:27

Costel Orac (63 de ani), fost jucător la Dinamo, a dezvăluit că a discutat cu Cristi Borcea despre o posibilă revenire a acestuia în acționariatul clubului.

Fostul internațional a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo și spune că Borcea i-a transmis că nu are gând să revină la club, în special în actualele condiții.

A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”
DINAMO
A vrut să rămână la Dinamo, dar s-a răzgândit după dialogul cu Zăvăleanu: „Măcar am ajutat clubul financiar”

Cristi Borcea, întrebat dacă revine la Dinamo

„Sunt datorii foarte mari. Cristi mi-a zis: «Efectiv nu pot să mă bag, mai ales la ce-am pățit cu fotbalul. Nu-mi mai arde. Nu vreau să risc! Chiar e foarte greu. Jucătorii nu sunt, bani nu sunt, bază nu este. 

Fiind tranziție acum, fără jucători și antrenori, trebuie să existe o perioadă de organizare și să încerci să așezi lucrurile»”, a declarat Costel Orac.

Când a venit Negoiță credeam că are o gândire despre fotbal, mai ales că venise și Anghelache. Eram șase, șapte jucători, Cheran, Oneață, Mulțescu, Dragnea, eu... și ne-am întâlnit cu Negoiță la RIN. Ne-a expus faptul că vrea să ne atragă pe lângă echipă, că suntem gloriile lui Dinamo și să ajutăm cu ce putem. A trecut o perioadă, am mers pe la jocuri și a rămas așa.
 - Costel Orac, fost atacant Dinamo

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, condamnat în „Dosarul Transferurilor”

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Părerea lu Enes Sipovic despre situația de la Dinamo: „Clubul se poate curăța acum”

Citește și:

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: „Nu a fost contactat de nimeni să revină, nu știu cu cine a vorbit”

Nu a menajat pe nimeni » Negoiță, Uhrin și Mureșan, arătați cu degetul pentru dezastrul de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  19 Iunie 2022, 22:38

Condamnare 5 ani, eliberare dupa 9 luni. Tara Romaneasca!

iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  19 Iunie 2022, 14:00

oameni de genul asta nu au ce caută în fotbal. locul lor este încă în pușcărie. a scris cărți romane la fel ca alții pentru a ieși din pușcărie? așa o fi fost și cu Mircea Vulcănescu care pe bune putea scrie orice carte la cit de genial era? o țară unde al mai amarii face pușcărie pentru orice nimic iar șmecherii fug prin Grecia și alte tari. au știut din timp pentru a fugi așa se face justiție în Romanica. Borcea făcuse bordel din pușcărie unde erau tot felul de petreceri. da badea a folosit banii lui Borcea și a lui turcu. ușor de citit ca doreau sa fie boieri adică persoane publice. din același motiv Becali a cumpărat clubul. mă gândeam la aushnitt sau la marii bogătași romani inclusiv Mociornița care umbla cu ciorapi de lina pe zăpadă la cit de sărac era dar nu s-au etalat ca acești indivizi ridicoli . mirel fără școală vine cu rolls -ul la fel și Reghe și alții. un Mercedes il au fraierii nu? asta este țară plina de parveniți. ati citit citi copii nu se mai duc sa dea examene de treapta sau bacalaureat? nu le mai trebuie carte. ceva talent și tupeu și gata. se duce pe ripa totul. vorba lui Rebengiuc dacă nea nicu ar învia ar muri de apoplexie... Badea? tot la pușcărie. cumnatul lui popovicioiu dacă nu ati știut . au fost căsătoriți cu fetele lui ioan Dincă Teleagă ofițer de Secu. cum a ajuns computeland și McDonalds în mâinile lor ? ghici? lovitura de stat data în 89 cu ajutorul Secu i-a făcut sa primească partea leului. nu-i așa varane?

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  19 Iunie 2022, 11:09

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, BADEA CUM DE A SCAPAT ??????? A LUAT PROSTUL ASTA ASUPRA LUI TOT !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează