FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: „Nu a fost contactat de nimeni să revină, nu știu cu cine a vorbit”

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: „Nu a fost contactat de nimeni să revină, nu știu cu cine a vorbit”
Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: „Nu a fost contactat de nimeni să revină, nu știu cu cine a vorbit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 20:10 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 20:12

Mircea Rednic (60 de ani) a dezvăluit ieri că mai multe sucursale DDB din țară i-au cerut să revină la Dinamo. Antrenorul n-ar refuza, dar a pus o condiție clară: să nu contribuie cu niciun leu. Azi, un reprezentat DDB, Ionuț Zainea, a infirmat informațiile.

Mircea Rednic a fost demis cu scandal de Iuliu Mureșan, în decembrie 2021. Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar antrenorul spune că fanii îl vor înapoi pe banca echipei. 

Zăvăleanu și liderii DDB, conferință de 40 de minute despre viitorul lui Dinamo » Cum se reinventează proiectul socios + Oferta făcută lui Șerdean
DINAMO
Zăvăleanu și liderii DDB, conferință de 40 de minute despre viitorul lui Dinamo » Cum se reinventează proiectul socios + Oferta făcută lui Șerdean

„Voi rămâne mereu un fan al dinamovistului Mircea Rednic, îl voi susține întotdeauna. Dar nu a fost contactat de nimeni din factorii de decizie ai grupurilor zonale. Chiar nu știu cu cine a vorbit cu Mircea Rednic. Nu mă deranjează că a fost sunat, dar aș vrea ca cei care l-au sunat să își asume. Așa, oricine poate să spună că reprezintă 14 județe din DDB. 

Nu știu de ce a spus de DDB. Eu, în dimineața aceea, poate să vă confirme, l-am sunat pe Rednic. Auzisem că sunt tensiuni între el și Mureșan și l-am rugat să ne așezăm la masă, să împăcăm lucrurile că nu se poate lucra așa. Mi-a zis că nu are nimic cu nimeni, doar Zăvăleanu și Mureșan au probleme. Apoi am aflat de demitere, am fost șocat. 

Nu cred că cineva din DDB a știut de această decizie, Elias sigur nu știa, dar cred că unora le-a convenit. Programul DDB nu poate numi administrator judiciar, dar nici antrenor. Legea este clară. De altfel Dorin Șerdean a convocat AGA, el decide prin intermediul Adunării Generale. S-a discutat ce e drept cu domnul Șerdean, dar nimic concret. 

Am văzut și numele lui Mircea Rednic, pe grupuri, nu este o problemă, dar noi așteptam de la Șerdean câteva nume, ca să le putem discuta între noi”, a spus Zainea la Playsport Live. 

Domnul Răzvan Zăvăleanu a recunoscut și el că singurul moment când suporterii, DDB sau PCH, s-au implicat în viața echipei, a fost în momentul schimbării lui Stoican cu Uhrin. Noi suntem mereu între ciocan și nicovală, pe o parte avem oameni de fotbal care ne spun mereu să nu ne băgăm, dar pe de altă vin suporterii care spun că noi dăm bani, cum să nu avem măcar un cuvânt. 

În rest, de antrenori vorbiți cu domnul Mureșan, chiar și în cazul lui Bonetti. În momentul venirii italianului, am discutat cu domnul Mureșan, el de abia sosise, nici nu își despachetase cămășile. Dusan plecase iar Mureșan ne-a întrebat cine ar putea veni repede. Noi i-am zis de Dario, dar i-am spus că el decide, dacă îl contactează. Mai departe, s-a ocupat domnul Mureșan. La plecarea lui Bonetti, tot Mureșan a decis

Ionuț Zainea, reprezentant DDB

Mircea Rednic spune că a fost ofertat să revină la Dinamo

„Și acum mi-au propus reprezentanții a 17-18 județe din țară să revin la Dinamo. Dacă vin, nu bag un leu! Cum să vin eu să bag bani ca să îi dau salarii lui Filip? Le-am spus în ce condiții vin. 

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizează, nu cei de la București, care conduc. DDB nu a fost niciodată unit. Le-am zis că vin la antrenor, dar nu plătesc toate prostiile pe care le-au făcut Contra, Mureșan. Să îl plătesc și pe domnul strateg?”, a spus joi Mircea Rednic, la „Digi Sport Special”.

Rednic a vorbit despre ofertele pe care le are în acest moment: „Eu am o ofertă din străinătate, dar aștept. Și cu cei de la Brașov au fost ceva discuții, oamenii vor să facă un proiect serios, vor să se implice”, a spus Rednic. 

Mircea Rednic, supărat pe toată lumea de la Dinamo

Mircea Rednic a făcut o analiză a situației de la Dinamo și a lansat atacuri în mai multe direcții. Printre cei vizați s-au numărat Iuliu Mureșan, DDB și Nicolae Badea. 

„Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și cu acordul celor din DDB și a lui Badea. Eu am luat Dinamo după doi antrenori, după umilința cu Steaua. Am zis că am nevoie de timp să evaluez lotul, iar din iarnă să mă judece. Am spus clar, aici trebuie schimbat aproape tot lotul. Au zis că vreau să distrug Dinamo. Am plecat eu, ei au adus 14 jucători, niciun plus. S-a clasat pe ultimul loc de baraj datorită a ceea ce s-a întâmplat la Clinceni și Gaz Metan. 

De ce nu mă lași să facă treaba? S-a mers pe mâna marelui strateg, a jucătorilor care au schimbat 5 antrenori. Au și nesimțirea să zică că îl regretă pe Stoican. Păi cum, mă? De ce nu ai jucat ca să îl salvezi? 

Eu îmi reproșez că sunt băiat bun și naiv. Trebuia să fac contract ca Dan Petrescu, Reghecampf, Edi Iordănescu. Să fac un contract ca să nu pot fi dat afară. Aici am greșit! Sunt sigur că din iarnă lucrurile stăteau altfel. Eram dispus să bag mâna și mai adânc în buzunar. Nu m-au lăsat! 

Când spui că Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt oamenii în mormânt. Acolo era un buboi. Eu l-am spart, iar domnul doctor l-a cusut la loc. Nu trebuia să am încredere nici în Badea, nici în cei din DDB”, a spus Mircea Rednic.

Au ieșit nesimțiții de jucători și l-au atacat pe Dusan Uhrin. Nici nu aveau nevoie de antrenor la baraj. Când joci cu locul 3 din Liga 2 trebuie să câștigi... Cum îți explici că toți și-au găsit echipe prin play-off? Dacă aveam așa jucători buni, nu poți bate U Cluj, care n-a legat trei pase? Stoican a plecat în vacanță și le-a zis să aducă pe cine vor.
- Mircea Rednic 

VIDEO Zăvăleanu, conferință de presă despre viitorul lui Dinamo: „Viața echipei nu s-ar putea desfășura fără fani”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DDB vrea control total la Dinamo » Ofertă simbolică pentru acțiunile lui Șerdean, care „face eforturi pentru a aduce un investitor”
DINAMO
DDB vrea control total la Dinamo » Ofertă simbolică pentru acțiunile lui Șerdean, care „face eforturi pentru a aduce un investitor”
Prezentat la noua echipă, Torje a uitat deja de Dinamo: „Altele sunt problemele în viață”
Farul
Prezentat la noua echipă, Torje a uitat deja de Dinamo: „Altele sunt problemele în viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
emy114
emy114  •  20 Iunie 2022, 08:56

Valuri. Se autopropune. A dovedit si in penultima oara si in ultima, la Dinamo, tot ce poate : sa contribuie la falimentul echipei, la retrogradare, prin promovarea jucatorilor expirati, adusi pe comisioane grase. de fiica-sa . Daca este asa de curtat, sa se duca in Belgia, unde nimeni nu-l mai vrea si a fost demis de la toate echipela. Mai bine ar lasa pe altii tineri de perspectiva, iar el sa stea la televizor .

paolo17
paolo17  •  18 Iunie 2022, 06:15

Ca de obicei, strambu' se baga în seama sigur, e evaziv, e el însuși...

boierasul
boierasul  •  18 Iunie 2022, 01:33

Ionut Zainea e moderator la Radio Dinamo 1948 și membru DDB, nu reprezentant al DDB)) putina informare nu strica domnilor "jurnaliști".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează