FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-1

Dario Bonetti și Alexandru Pelici, după Dinamo - CS Mioveni: „Au înscris dintr-un singur șut pe poartă” / „Am fost speriați”

Dario Bonetti, antrenor Dinamo +14   FOTO
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 00:10 / Actualizat marti, 17 august 2021 00:23

Dario Bonetti (60 de ani) și Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorii de la Dinamo, respectiv CS Mioveni, au comentat meciul dintre cele două echipe, câștigat de argeșeni cu 1-0. 

„Am avut șansa de a scoate un rezultat bun pentru că în prima repriză am jucat bine, am avut ocazii, apoi adversarii au înscris dintr-un singur șut pe poartă în 90 de minute (n.r. - CS Mioveni a avut 3, potrivit SofaScore). Am încercat să jucăm fotbal timp de 90 de minute, ceea ce e bine. Așteptam alt rezultat, dar este important să joci bine.

Nu fac toate schimbările pentru că nu am avut mult timp să lucrăm împreună și stăm în 13-14 jucători, unii nu sunt pregătiți să joace în Liga 1. Este o problemă dacă trimiți pe teren jucători care nu sunt pregătiți. Trebuie să rămână cu noi, să se antreneze și să crească rapid. 

Am ratat 2-3 ocazii în prima parte și am devenit puțin emotivi după golul advesarilor, în repriza a doua. Cred că a fost un meci bun, un nou pas pentru a căpăta experiență. Golul primit astăzi a fost o întâmplare, au șutat o singură dată pe poartă. Jucătorii mei au jucat bine, nu sunt fericit, dar rămân cu impresii bune”, a spus Bonetti, antrenorul gazdelor. 

Alexandru Pelici, după Dinamo - CS Mioveni: „Trebuie să avem mai mult curaj”

„Am fost speriați, singurul lucru pe care l-am făcut bine e că am închis spațiile bine, dar pe faza de atac nu am făcut ce trebuia. Am avut șansă la acea ratare a lui Bani, singura lor mare ocazie. Imediat după pauză, lucrurile au stat altfel, a venit golul și încet-încet am controlat jocul.

Una peste alta, îmi felicit băieții, am reușit să câștigăm. Nu sunt mulțumit de modul în care am arătat în prima repriză pe faza de atac. Trebuie să avem mai mult curaj, pentru că am avut oportunități, am avut în stânga lor ocazii de a scoate mult mai mult, nu am reușit, dar e bine când totul se termină cu bine. De multe ori, scopul scuză mijloacele.

Unul dintre principalele obiective ale noastre a fost anihilarea lui Sorescu, plecările lui în adâncime pe schimbare de direcție de la Ricardo Grigore. Au fost câteva încercări, situații în care Șerbănică a fost depășit pe final, ăsta a fost motivul pentru care a intrat Burnea, care a fost mai proaspăt și a reușit să îi țină piept. Suntem o echipă mică, încercăm să facem lucruri mari, să ne menținem în Liga 1.

Obiectivul nostru e să fim pe locurile care nu ne duc în Liga 2, în momentul ăsta putem respira ușurați. Am urcat câteva locuri. Cred că vor mai veni 1-2 jucători, sper să ne ajute, încercăm să găsim jucători utili care să ne ajute”, a spus și Alexandru Pelici, la DigiSport. 

Dario Bonetti și Alexandru Pelici, după Dinamo - CS Mioveni: „Au înscris dintr-un singur șut pe poartă” / „Am fost speriați”
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni // foto: Cristi Preda

Clasament Liga 1: Dinamo și CS Mioveni, la egalitate de puncte

Citește mai multe știri din Liga 1:

Constantin Eftimescu s-a retras din activitate: moment special înainte de Dinamo - Mioveni

Mihai Teja, impresionat de un jucător de la Botoșani: „N-am putut să-i luăm mingea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează