FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Florin Prunea, informații despre starea lui Eugen Neagoe: „Acum am vorbit cu el!”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 11:53

Florin Prunea a oferit ultimele detalii despre starea lui Eugen Neagoe. Președintele lui Dinamo nu are încă niciun nume de posibil înlocuitor.

„Acum am vorbit cu el. Slavă Domnului, a depășit momentul critic. E sub observația atentă medicilor. Și aseară am stat până spre dimineață cu el împreună cu familia.

E un moment cum nu am crezut că pot să trăiesc vreodată. Uite că Dumnezeu l-a ajutat să vină înapoi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au luptat cu moartea, au fost niște profesioniști adevărați. Când am auzit-o de doamna medic spunând «încarcă defibrilatorul», nu am mai putut face nimic decât să mă rog. 

El nu mai știe ce s-a întâmplat. Era clar că i s-a făcut rău, a cerut apa, dar după asta au început problemele și a căzut. În momentul de față el este la reanimare. Sigur, am vorbit și cu doctorii, am depășit momentul critic dar va rămâne sub observație și va face niște analize mai amănunțite”, a spus Prunea la TV Digi Sport. 

Prunea: „Nu am niciun nume de înlocuitor”

Eugen Neagoe a fost sfătuit de medici să ia o pauză de cel puțin 6 luni din antrenorat. Același sfat l-a primit și din partea familiei.

„Cu siguranță că vom avea o discuție la nivel de conducere executivă în scrut timp. Trebuie să luăm niște decizii. Eu nu am ce să mai fac mai mult. M-am întâlnit cu fanii de atâtea ori. Mă văd mereu cu ei, dar când se depășește granița, trebuie să zic. El era în salvare și se scandau înjurături...

Cred că doar rezultatele pot aduce pace. În rest nu mai e ceva de făcut. Nu ai ce să faci. Le-am spus și jucătorilor. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Sunt jucători profesioniști. Deocamdată nu am niciun nume de antrenor în cap. Mă gândesc doar la Eugen”, a adăugat președintele lui Dinamo.

Vezi și: 

VIDEO Cătălin Straton a fost singurul dinamovist care i-a înfruntat pe fani » Momente tensionate după meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dvd1
dvd1  •  22 Iulie 2019, 15:47

afara cu Pruna sanatate pt Neagoe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează