FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSA STEAUA

Gigi Becali, iureș în direct la adresa fanilor de la CSA Steaua: „Vii să dai cu grenade și cu sticle în cap la oameni? Du-te în Ucraina!”

Imagini de la Dinamo - CSA Steaua
Imagini de la Dinamo - CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 12:10 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 12:30

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a reacționat dur după scenele reprobabile de la derby-ul Dinamo - CSA Steaua, când ultrașii celor două rivale n-au ratat nicio ocazie să se încaiere.

  • Scandalul a început cu mai bine de 40 de minute înaintea partidei. A continuat la pauză, cu scene de-a dreptul șocante. 
  • Ce s-a întâmplat la pauză? Jandarmii au bătut în retragere, în timp ce ultrașii Stelei aruncau în direcția lor cu scaune, garduri și extinctoare. Scenele par desprinse de pe un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion de fotbal.
  • De asemenea, reporterul GSP prezent la Arena Națională a fost martorul unor scene de-o violență extremă. Ultrașii celor două grupări au ajuns față în față într-un sector de la Tribuna I la un moment dat și și-au împărțit lovituri.

Gigi Becali: „Tu vii să dai cu grenade și cu sticle în cap la oameni?”

„Ați văzut cum nu există nicăieri în Europa niciun pic de indulgență? Dacă nu o să facem și noi așa o să jucăm cu tribunele goale și în Europa, că nu ne vor lăsa. Vrei la fotbal? Vii la teatru. Nu vii la teatru și vii cu fumigene, du-te în Ucraina! Fumigene, grenade, du-te, tată, în Ucraina voluntar! 

Autoritățile statului trebuie să-și facă datoria. Suntem animale sau oameni? Dacă te duci la meci, vino să vezi meciul. Păi, tu vii să dai cu grenade și cu sticle în cap la oameni? Du-te în Ucraina și dă-le la ruși cu sticle în cap!

Ce abuz a făcut Jandarmeria, băi? La pușcărie. Să aibe terenul suspendat definitiv, să nu mai joace cu spectatori 25 de meciuri. Și ăia toți care sunt (n.r. - fanii care s-au bătut), 10 ani să nu mai aibă voie pe stadion. Eu așa aș face. Vrei grenade și fumigene, du-te în Ucraina! Acolo poți să dai”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Ora exactă în sport” pe Pro Arena.

VIDEO Scene dramatice la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua: jandarmi, gaze lacrimogene și bătaie pe Arena Națională

Citește și alte știri de actualitate: 

Oficialii de la CFR, acuzați că au dat muzica mai tare ca să nu se mai audă fanii care cereau demisia lui Petrescu! „E ca și cum arunci mizeria sub preș. E dezgustător!”
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Oficialii de la CFR, acuzați că au dat muzica mai tare ca să nu se mai audă fanii care cereau demisia lui Petrescu! „E ca și cum arunci mizeria sub preș. E dezgustător!”
Gigi Becali are de ce să-l regrete pe Petrea » Cifrele lui Dică sunt incomparabil mai mici în comparație cu ale fostului antrenor
FCSB
Gigi Becali are de ce să-l regrete pe Petrea » Cifrele lui Dică sunt incomparabil mai mici în comparație cu ale fostului antrenor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
TRMAG
TRMAG  •  13 Septembrie 2022, 08:11

Ați ajuns rău de tot dacă voi luați interviuri unor “vedete” ca Gigi,Dinu Gheorghe,Danut Lupu!In general cam astia sunt și ii mai rotiți!Grandoare și decădere!

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Septembrie 2022, 19:09

Băi Becali ai îmbătrânit și tot la greu aberezi ca de obicei. Dacă se duce Mustață cu grădinița lui ca la teatru pr stadioane , tu vrei TOȚI să se ducă ca la treatru? Nu BĂĂĂĂĂ! ca la teatru te duci LA TEATRU , nu la stadion băi ***!

claudiuhermelin
claudiuhermelin  •  12 Septembrie 2022, 18:23

Este de notorietate faptul ca oierul, desi a imbatranit, nu a facut-o intr-un mod fair play. jiji oierul are bani multi ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează