FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, enervat de o declarație a lui Dusan Uhrin: „Ce faci, dai în colegii antrenori de la Dinamo?!”

Dusan Uhrin // FOTO: Imago
Dusan Uhrin // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 12:05 / Actualizat marti, 22 martie 2022 13:02

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre situația prin care trece formația alb-roșie.

Fostul mijlocaș a avut un discur dur la adresa antrenorului ceh Dusan Uhrin, revenit la Dinamo după ce Flavius Stoican a plecat. Lui Lupu nu i-a convenit că tehnicianul s-a declarat nemulțumit de pregătirea fizică pe care a găsit-o la jucătorii lui Dinamo.

Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi
DINAMO
Cascadorii râsului cu antrenamentele la Dinamo! De ce Dusan Uhrin e un car de nervi

 Dănuț Lupu nu-l menajează pe Dusan Uhrin: „Păi ce faci, dai în colegii antrenori?”

Vă spun eu ce a gândit acest Dusan Uhrin. El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo, să pară ca marele salvator în ochii suporterilor. El a crezut că vine și salvează echipa de la retrogradare, apoi o să culeagă singur roadele muncii altora. Așa cum au fost ei pe acolo, Bonnetti, Rednic și Stoican au muncit. 

Mi se pare lipsit de caracter Dusan Uhrin. Nu poți să ieși public și să o tot dai pe pregătirea fizică precară a jucătorilor. Păi, ce faci? Dai în colegii antrenori? Credeai că ajungi pe la Real Madrid sau Bayern Munchen? Bonnetti, Rednic și Stoican trebuie să iasă și să vorbească, nu să îl lase pe Uhrin să arunce cu noroi în munca lor.

Dacă nu îți convine ceea ce ai găsit tu la echipă, de ce nu îți adunci oamenii din staff-ul tău personal de muncă? Dar ai staff? Ai venit doar cu o geantă pe umăr, de acasă, Nu ai staff că nu stă nimeni după tine șomer atâtea luni. După ce Uhrin a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni în atâtea luni. Uhrin nici măcar nu realizează că după declarațiile astea își pune și vestiarul în cap. Dar asta e altă poveste”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Prosport.

„Uhrin și-a găsit de muncă pentru că Stoican a plecat”

„Pe Stoican nu l-a dat nimeni afară de la Dinamo. A vrut Flavius să plece. Băiatul și-a dat seama de niște lucruri și a considerat că așa este mai bine pentru toată lumea. Așa și-a găsit de muncă și Uhrin, pentru că nu îl lua nimeni.

Eu sunt sigur că și Flavius Stoican putea să ducă Dinamo la baraj, așa cum o să o ducă Uhrin. Barajul este maximum ce o să facă Uhrin. Echipa nu o poate salva direct de la retrogradare. Au trecut deja două meciuri și Dinamo nu a câștigat în play-out”, a adăugat Lupu.

VIDEO N-a venit bine și pleacă?! Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

Citește și: 

Situație de tot râsul la Dinamo! Clubul îi dă 4.000 de euro pe lună, dar vine când vrea la antrenamente: „E de capul lui”

EXCLUSIV Omul care a salvat-o pe Dinamo trimite săgeți către Iuliu Mureșan: „Mi-a făcut o ofertă ca să refuz”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  22 Martie 2022, 22:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcel2020
marcel2020  •  22 Martie 2022, 14:58

Mai, de unde l-ati mai inviat si pe buhaiul asta, fratilor..?!

demolarii
demolarii  •  22 Martie 2022, 14:20

Si Lupu cu astfel de declarații ce face? Mai bine si-ar vedea de barna din ochi.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează