FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Asta-i o problemă cât Casa Poporului!” » Ultima veste din scandalul cu Bonetti ar putea provoca mari bătăi de cap la Dinamo

Dario Bonetti s-a despărțit de Dinamo, apoi a aflat că are COVID-19 / foto: GSP
Dario Bonetti s-a despărțit de Dinamo, apoi a aflat că are COVID-19 / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 07:36 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 09:25

Dario Bonetti, omul care blochează numirea unui nou antrenor principal la Dinamo, a aflat că are COVID-19, acesta fiind și motivul pentru care încă n-a semnat rezilierea contractului cu roș-albii.

  • Dinamo – FC Botoșani se joacă astăzi, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Infectarea fostului antrenor dinamovist naște și câteva întrebări despre situația jucătorilor care au stat în preajma lui Bonetti până acum câteva zile. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a ridicat problema în cadrul unei emisiuni televizate, temându-se că și alți jucători ar fi putut lua virusul de la italian. 

Asta-i o problemă cât Casa Poporului, acum toți sunt obligați să facă toți teste. Doamne ferește să nu ajungă la niște jucători. Dinamo are meci duminică. E complicat, el s-a mai întâlnit și cu alții de la alte echipe”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport. 

Dario Bonetti are Covid și e în carantină

Dario Bonetti i-a anunțat pe dinamoviști că are Covid, prin intermediul avocatului său. Acesta a emis și un comunicat legat de situația antrenorului italian, care nu a semnat încă rezilierea cu roș-albii și ține blocat postul de antrenor principal.

„Domnul Bonetti a făcut un test PCR [Covid] pe 17 septembrie, cu rezultat pozitiv, care a fost comunicat mai departe pentru a se efectua verificări la jucători și personalul aferent. El e în carantină”, scrie în comunicatul avocatului lui Bonetti.

Din informațiile GSP, italianul n-a mai fost la echipă după înfrângerea cu FCSB, 0-6, și n-a mai intrat în contact cu jucătorii. 

După eșecul usturător cu FCSB, a cincea înfrângere la rând în Liga 1, Dinamo a decis să renunțe la Dario Bonetti, dar acesta încă nu și-a reziliat contractul cu formația roș-albă.

Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal. Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Telenovela e în toi la Dinamo » Iuliu Mureșan, consternat: „Să vă spun ce a făcut Bonetti”

Noul antrenor al lui Dinamo, în fața primului meci ca principal: „Nu vreau să par infatuat, dar nu există altă variantă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
doar..titi
doar..titi  •  22 Septembrie 2021, 05:07
Postat de creeperno115 pe 19 Septembrie 2021, 22:49

Asta a fost o mare teapa de antrenor!

se poate, da cand te gandesti ca a venit cand a fost chemat(intr-o perioada neagra) fara mari pretentii... si cand te uiti la nezimtitiii astia (muresan, avocat) ce salarii immense au.. fara sa-si asume nici un risc, stand la caldurica si pozand in baieti buni... parca simti nevoia de vre-un kil de lamai!!!

creeperno115
creeperno115  •  19 Septembrie 2021, 22:49

Asta a fost o mare teapa de antrenor!

decaraiman
decaraiman  •  19 Septembrie 2021, 12:42
Postat de sibelius pe 19 Septembrie 2021, 10:42

Poti sa faci, dar nesansa de a avea nevoie de spitalizare e mult mai mica. O fi adus Sorescu de la Nationala.

azi dimineata , Sorin Oprescu , Elena Merisoreanu si Viorica au fost internati la Bals cu WUHAN-400 , Oprescu si Merisoreanu erau veccinati cu ambele doze . Asa ca acest comentariu este cel putin tendentios

Vezi toate comentariile (7)
Comentează