FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB le-a prezentat fanilor datoriile clubului » Ce sumă trebuie să recupereze suporterii-acționari

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 13:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 13:08

În timp ce trupa lui Dusan Uhrin se luptă pentru salvarea de la retrogradare, conducerea DDB a trimis un raport către fanii cotizanți pentru prezenta raportul financiar de la Dinamo.

Potrivit informațiilor interne, Dinamo, club aflat în insolvență, are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori.

Două lovituri importante reușite de Dinamo » Ce pregătesc „câinii” pentru fani în sezonul viitor
DINAMO
Două lovituri importante reușite de Dinamo » Ce pregătesc „câinii” pentru fani în sezonul viitor

Dinamo, datorie de 7 milioane de euro

Din această sumă, 2,5 milioane de euro (35% din suma totală) este datoria către Programul DDB, reprezentând suma pe care fanii au strâns-o pe a ajuta financiar clubul.

Șefii DDB le-au mai transmis fanilor cotizanți că suma a fost oferită către Dinamo ca împrumut, deoarece clubul nu poate primi donații, fiind o societate comercială, și îi îndeamă să continue să dea bani către club.

Datoriile clubului sunt de 7 milioane de euro. Din acest total, datoria față de DDB este de 2,5 milioane de euro, adică aproximativ 35% din creanță. Cu fiecare leu care ajunge în club prin DDB, procentul crește, iar DDB își consolidează poziția în adunarea creditorilor. Cu cât procentul crește, cu atât va fi mai ușor să scăpăm de spanioli.

Dacă DDB, în loc să împrumute clubul, ar fi donat banii strânși, astăzi, în procesul de insolvență, suporterii nu ar fi avut niciun cuvânt de spus. În plus, FC Dinamo 1948 SA, fiind o societate comercială, nu poate primi donații.

Dacă am fi dat banii direct, i-am fi oferit un avantaj lui Cortacero sau lui Șerdean.  La sfârșitul insolvenței, DDB poate cere transformarea datoriilor în acțiuni 
– comunicat DDB

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău analizează situația de la Dinamo: „E de apreciat ce fac suporterii, dar ar trebui să aibă un singur reprezentant, atât”

Citește și: 

Veste uriașă pentru Dinamo » Când se va face predarea stadionului către CNI

Acționarul majoritar al lui Dinamo a venit la club » Ce plan ar avea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1297613470747388
Tibor Szoltan  •  15 Aprilie 2022, 22:37

Jenant campionatul nostru… un fel de curtea școlii ( dar terenul ala părăginit din spate de langa tomberoanele de gunoi)…

1297613470747388
Tibor Szoltan  •  15 Aprilie 2022, 22:35
Postat de Tibor Szoltan pe 15 Aprilie 2022, 22:33

Pai Mediaș nu are nici 20% din cat au descultii astia! Ce *** de campionat e asta???

Am scris pa na rama…. Este cuvant din dex, nu inteleg de ce a fost înlocuit cu steluțe… nu sm jignit nicio persoana… pana rama vrea sa însemne un fel de balci, o caterinca, asa…

1297613470747388
Tibor Szoltan  •  15 Aprilie 2022, 22:33

Pai Mediaș nu are nici 20% din cat au descultii astia! Ce *** de campionat e asta???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează