FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum vede Narcis Răducan situația de la Dinamo: „E ceva de anvergură, nu plec după fentă”

Dinamo e într-o situație tot mai grea
Dinamo e într-o situație tot mai grea

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 07:13 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 10:22

Dinamo este în cea mai dificilă situație din istoria recentă. Clubul e din nou în insolvență, jucătorii vor să plece din cauza salariilor restante și nu se pot face transferuri din cauza interdicției FIFA.

Narcis Răducan, fost conducător la mai multe cluburi din Liga 1, printre care și FCSB, a comentat situația prin care trec „câinii”. Acesta este de părere că nu există un singur vinovat pentru ceea ce se întâmplă la echipa din „Ștefan cel Mare” și că totul a fost pus la cale de mai multe persoane.

Narcis Răducan: „La Dinamo e un scenariu la care au participat mai multe persoane”

Eu cred că e un scenariu la care au participat mai multe persoane și nu poate fi arătată doar una cu degetul. Dar, fără îndoială, e ceva de anvergură, cu mai multe persoane.

Sigur că mi se îndreaptă rațiunea către anumite persoane, dar nu e vorba doar de câteva. Adică aici a fost mai multă lume.

În niciun caz nu mă duc după fentă, că ar fi o singură persoană. Nu, în niciun caz. E fenta indusă lumii fotbalului. E vorba de mai multă lume, din mai multe nații, cu o calitate extraordinară de regizor. Dinamo este o entitate prea inteligentă ca eu să înțeleg cine a stat în spate la chestia asta”, a spus Narcis Răducan, potrivit digisport.ro.

Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit
DINAMO
Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit

La Dinamo, primul salariu va fi plătit în august

Iuliu Mureșan a avut o ședință cu jucătorii după ce a fost învestit ca administrator special. Marius Niculae a povestit la DigiSport că fotbaliștilor li s-a transmis să uite de salariile din ultimele trei, patru luni, pe care nu le vor mai primi. 

„Primul salariu va fi achitat în august, banii pentru luna iulie. Din acel moment vom căuta să plătim la timp, lună de lună, pentru că insolvența ne obligă să fim la zi cu salariile" a fost mesajul conducerii.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, susține că jucătorilor le vor mai fi plătiți și bani din urmă, dar după aprobarea planului de reorganizare: „Fotbaliștii vor apărea printre creditori și o să încercăm să le plătim cât mai mult din sumele pe care le datorăm din urmă. Încă nu știu exact cât le vom plăti".

Planul de reorganizare trebuie să fie votat de creditori și aprobat de un judecător până pe 30 martie 2022, pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul următor al Ligii 1.

VIDEO Andrei Radu, despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Dinamo poate pierde gratis încă un titular: „Urmează decizia comisiei”

Cornel Dinu dă de pământ cu proiectul DDB! „Aflu lucruri îngrozitoare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  13 Iulie 2021, 10:31

De remarcat ca dupa 8 luni de neplata iese un jucator spune adevarul nu numai de bani ci si de conditii nu vestiar sala de recuperare doctor maseur masa etc iar AFAN care cica apara jucatorii e cu batista pe tambal desi multi jucatori au apelat la ajutorul lor !

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Iulie 2021, 08:24

"La genul rațiunii mele, sigur că mi se îndreaptă rațiunea către anumite persoane, dar nu e vorba doar de câteva." Vorba Academiei Catavencu: din putul gandirii :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează