FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Probleme noi la Dinamo » Datorie uriașă la firmele lui Negoiță: „Sute de mii de euro pentru mâncare, cazare, prestări servicii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 15:12 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 17:23

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industria hotelieră și construcții, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Acesta a vorbit despre DDB, despre motivele pentru care a renunțat la Dinamo și despre datoriile pe care clubul le are către societățile sale. Mai mult, nu e de acord cu cei care se laudă că au dat o sumă mică de bani pentru susținerea clubului.

- Domnule Negoiță, în acest moment, cei din DDB sunt singura sursă de venit.
- E de apreciat. Eu sper să reușească să strângă banii pentru licență. Ar fi mare păcat dacă nu s-ar întâmpla asta. E un club cu tradiție, unul din Liga 1, un club care nu are mari datorii.

- Sunt datorii și către dumneavoastră?
- Către firme care furnizau mâncare, cazare, prestau servicii. 900.000 de euro, dar nu către mine personal, către societăți.

- Există și oameni care se implică...
- Am observat că foarte mulți se dau cunoscători, importanți, bogați, interesanți, din vorbe. Apar la televizor și caută subiecte, dar când să facă ceva își caută motive. Ce face DDB e fără precedent în România! Ar fi extraordinar să depășească acest hop și să țină Dinamo în Liga 1, chiar dacă fără performanțe notabile.

- Spuneți-mi... 
- Imediat! Îi văd pe câte unii că-și fac poză că și-au luat abonament de 1.400 de euro, dar clubul ăsta se ține cu milioane! Când te dai dinamovist, pune 10.000-20.000 de euro! Dacă se strâng 10-20 de oameni de afaceri se adună o sumă frumușică. Se mai pot face și din publicitate. Se pare că mulți vorbesc, puțini fac.

- Ați renunțat la Dinamo pentru că n-ați mai avut bani? Sau n-ați mai avut pentru echipă?
- Am renunțat la Dinamo pentru că n-am mai avut bani pentru el. Sunt o persoana echilibrată, chiar dacă am intrat în fotbal. A fost o ambiție a mea, cu toate că multă lume îmi spunea să-mi văd de treabă și n-am vrut să ascult. N-am jucat all-in pe fotbal, business-urile mele au mers înainte. Mi-au trebuit ani buni să realizez că în fotbal nu poți construi ceva serios.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU IONUȚ NEGOIȚĂ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV A furat Ionuț Negoiță termopanele de la Dinamo? Răspuns dur pentru Nicolae Badea: „Puteam plăti jucătorii cu profile PVC? Se vindeau mai departe!”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță îl distruge pe Gino Iorgulescu: „Acolo se doarme!” + Atac dur la Răzvan Burleanu: „Arbitrajul e un putregai!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  12 Martie 2021, 22:34

Datoria aia sa te bage la mititica

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Martie 2021, 20:24

New Negoita de ce nu spui cum in urma cu un an ai devalizat clubul de o transa mare de la televiziuni, vreo 400 de mii de euro. I-ai tras pe toti in comtul datoriilor catre firmele tale si nu ai lasat absolut nimic pt salarii si alte cheltuieli. Nu ai iesit in nicio pierdere de la Dinamo, pana de curand vindeai 3-4 jucatori pe an pe sume frumoase , aveam sume mari din drepturile TV, sponsori samd. Iar salariile erau mici, iar toti jucatorii adusi erau liberi de contract!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  12 Martie 2021, 20:15

Dom' Negoita, Dinamoul nu e club de Liga 1, se vede ca nu va pricepeti, si de aia s-a ajuns aici. Dinamoul e club de Liga a 2-a, retrogradat, dar care joaca in Liga 1 datorita imposturii. Nu faceti confuzii! E ca si cum ai spune ca Becali George nu e ***, incult, infractor. NU! Chiar este. Ca si Dinamoul: Club de Liga a 2-a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează