FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Falimentul bate la ușă, dar jucătorul e dispus la negocieri cu Dinamo: „Fac asta pentru fani, dar nu am cu cine să vorbesc”

Riccardo Piscitelli la Dinamo
Riccardo Piscitelli la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 20:22

Italianul Riccardo Piscitelli (27 de ani), portarul care a plecat de la Dinamo în vara anului trecut, cere salariile aferente întregului său contract cu alb-roșii, adică pentru încă doi ani!

UPDATE / EXCLUSIV Ricardo Piscitelli e deschis la negocieri cu Dinamo

„În ultima jumătate de an am fost dus cu vorba, în august mi-au zis că se va rezolva tot. Mi-au zis că săptămâna următoare voi lua banii, apoi în septembrie nu mi-au mai răspuns la telefon. În noiembrie am primit niște bani, nu știu exact câți, dar nu știu dacă de la Dinamo, de la DDB. Agentul meu se ocupă de acest caz. Eu sunt deschis, memoriul merge în continuare. Speța merge în continuare la FIFA, dar sunt deschis la negocieri, doar că nu am cu cine să vorbesc. Eu am renunțat la foarte multe oferte pentru Dinamo, dar am fost tratat incorect. Îmi pare rău de suporterii dinamoviști și întotdeauna voi fi recunoscător fanilor pentru dragostea cu care m-au înconjurat. Eu rămân un fan al lor. De asta sunt încă deschis, chiar dacă și-au bătut joc de mine”, a declarat Piscitelli, pentru GSP.

La ce nu pot oferi un răspuns este de ce oamenii din conducerea lui Donamo se comportă în asemenea hal. Mă face să cred că cineva, acolo sus, vrea răul clubului. Dacă ar fi gândit logic, cu mine și alți jucători pierduți gratis puteau să ajungă la o înțelegere și să ne vândă, pentru a face rost de bani. Eu am avut printre cele mai mici salarii dintre titulari, nu am avut niciun bonus de instalare, deși am venit liber de contract
- Ricardo Piscitelli

Ricardo Piscitelli vrea banii de la Dinamo 

În iulie 2020, Riccardo Piscitelli s-a despărțit de Dinamo, după un singur an petrecut în curtea „câinilor”. S-a înțeles cu oficialii lui Dinamo să primească salariile restante, care însumau 24.000 euro, dar acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda unor repetate notificări trimise de portar. 

Piscitelli a primit o sumă de bani de pe urma unor negocieri purtate cu DDB, dar nu pe toți care i se cuveneau, susține el. Deranjat de acest lucru, Piscitelli a decis să depună memoriu la FIFA, prin care cere banii aferenți întregului contract, care expira în vara lui 2022, anunță Fanatik.

UPDATE Falimentul bate la ușă, dar jucătorul e dispus la negocieri cu Dinamo: „Fac asta pentru fani, dar nu am cu cine să vorbesc”
Riccardo Piscitelli

Riccardo Piscitelli: „Și-au bătut joc de mine, nu pot face nimic”

Cum salariul lui Piscitelli era de 6.000 de euro lunar, totalul pentru cele 4 luni restante și ceilalți doi ani din contract este de 168.000 euro. Bani pe care Dinamo va trebui să îi plătească dacă FIFA îi dă dreptate actualului portar de la Nacional.

„Noi am cerut să mi se plătească cei 3 ani cât aveam contract pentru că în prima notificare am cerut banii pentru acel sezon, adică aproximativ 24.000 de euro cât aveam salarii restante, am trimis a doua notificare, am cerut banii și am spus că dacă nu mă plătesc voi pleca. În a treia scrisoare am spus că dacă nu mă plătesc, voi pleca oricum și voi cere să mă plătească pentru toți anii de contract rămași.

Adică acel sezon și încă cei doi rămași. Noi am făcut asta, ei au spus, ok, vor plăti pentru cât am jucat, dar într-un final n-au făcut-o, au plătit aproape tot în noiembrie 2020, iar acum cerem pentru ceilalți 2 ani. La FIFA noi asta am cerut și vedem ce o să se întâmple. Dacă ei și-au bătut joc de mine eu nu pot să fac nimic. 

Decizia FIFA se va da în curând pentru că au toate actele necesare. Eu am iubit sezonul petrecut la Dinamo și mi-ar fi plăcut să joc în continuare acolo, dar nu a depins de mine”, a declarat Piscitelli, conform sursei citate.

DDB: „Piscitelli are zero șanse la FIFA”

Totuși, fanii-acționari din DDB, care au negociat în ultima perioadă cu actualii și foștii jucători ai lui Dinamo pentru a achita salarii restante și datorii, nu se tem. Aceștia spun că Piscitelli a fost plătit la zi pentru perioada pe care a petrecut-o la Dinamo, astfel că șansele lui de izbândă în acest demers sunt inexistente. 

Reacția lui Pablo Cortacero

Acest subiect a fost dezvoltat și de către Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo.

„Ne-a venit acum un memoriu de la FIFA, depus de Riccardo Piscitelli, prin care ar trebui să-i plătim contractul pe 3 ani. El ajunsese la un acord cu Bălănescu, nu l-au plătit și a prezentat un denunț la FIFA. Dacă până pe 8 februarie nu se ajunge la un acord cu el atunci trebuie să-i plătim 3 ani de contract. Și vom avea două ferestre de transferuri fără să putem semna jucători. Imaginează-ți ce ar însemna asta.

Dar ceea ce nu știe nimeni e că am plătit mii de euro doar pentru jucătorii și antrenorii care nu au fost plătiți de către Negoiță și și-au depus memorii”, a spus Pablo Cortacero pentru sursa citată. 

27 de meciuria adunat Piscitelli la Dinamo. A încasat 40 de goluri și a menținut poarta intactă în 6 partide

VIDEO: Nicolae Badea la Dinamo? Dumitru Dragomir: „Fotbalul înseamnă pușcărie, e prea deștept să revină”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB pune tunurile pe Ionuț Negoiță: „Cortacero l-a dat de gol!” » 6 argumente că în spatele spaniolilor s-ar afla fostul finanțator

Dorin Șerdean și DDB, contre în direct la TV: „Minciună sfruntată! Tot ce se întâmplă e ilegal”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
ranswar
ranswar  •  25 Ianuarie 2021, 01:54
Postat de creeperno999 pe 24 Ianuarie 2021, 22:44

I-a platit deja ddbul banii si o sa piarda bani aiurea la procesul de la fifa. Sa fie sanatos!

??? i-a platit banii pe intregul contract? nu. deci ori platiti ori faliment.

creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2021, 22:44

I-a platit deja ddbul banii si o sa piarda bani aiurea la procesul de la fifa. Sa fie sanatos!

horace71
horace71  •  24 Ianuarie 2021, 19:55
Postat de horace71 pe 24 Ianuarie 2021, 19:44

*** marca sportivă nu are nicio legătură cu continuitatea sportivă.Și dacă CSA câștigă palmaresul,improbabil totuși,tot noi vom rămâne în liga 1.

Nu înțeleg de ce a fost scos cuvântul pișpiricș?!Să ne uităm împreună în dex:pișpirică [At: VICIU, GL. / V: ~șchiric sm, ~șchir~, (reg) ~igă sf / Pl: ~ici / E: fo] 1-2 smf (Pfm) Persoană (mică de statură, slabă sau) neînsemnată. 3 sf (Trs; îf pișpirigă) Pietricică plată pe care o aruncă copiii pe suprafața unei ape, astfel încât să facă salturi cât mai numeroase Si: (reg) pițirigă (1).

Vezi toate comentariile (77)
Comentează