LIGA 1  ·  DINAMO

DDB pune tunurile pe Ionuț Negoiță: „Cortacero l-a dat de gol!” » 6 argumente că în spatele spaniolilor s-ar afla fostul finanțator

Ionuț Negoiță
Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 14:23 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 15:14

În războiul dus între DDB, fanii-acționari ai lui Dinamo, și acționarul majoritar Pablo Cortacero a intrat și Ionuț Negoiță, cel de la care spaniolul a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului.

Fanii din PCH au „disecat” cel mai recent interviu acordat de Pablo Cortacero, în unul dintre rarele momente când spaniolul discută cu presa, și au ajuns la o concluzie: prin ceea ce a declarat, actualul acționar majoritar de la Dinamo încearcă să îl protejeze pe Ionuț Negoiță.

PCH acuză: „Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui”

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PCH, suporterii au enumerat o serie de propoziții care îi aparțin lui Pablo Cortacero și  care - susțin ei - îl dau de gol pe Ionuț Negoiță.

La ultima ieșire în public, a înșirat o serie de minciuni, dar a subliniat, fără să-și dea seama, un mare adevăr: PERSOANA CARE TREBUIE PROTEJATĂ se numește NEGOIȚĂ. Într-un discurs în care pare că se războiește cu toată lumea, Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui, prin fraze în care Negoiță apare ca băiatul cel bun:

- Negoiță nu vrea să falimenteze clubul
- Negoiță s-a purtat frumos cu mine
- Negoiță mi-a atras atenția că sunt probleme cu suporterii
- Negoiță nu a fost rău intenționat, dar s-a înconjurat de oameni care nu au gestionat afacerea cum trebuie.
- Marius Iorga (adică omul de încredere al lui Negoiță, adus în club de Negoiță) a fost dat la o parte, deși era cel mai bun și lucra fără să fie plătit (lucru specific pentru cei care trăiesc din comisioane) - Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

PCH: „Ionuț Negoiță are cel mai mult de câștigat”

În continuare, fanii-acționari au prezentat mai multe argumente prin care încearcă să demonstreze că planul lui Ionuț Negoiță a fost de la bun început falimentarea lui Dinamo. Iată care sunt acestea:

1. DDB se afla în negocieri avansate cu Negoiță pentru preluarea clubului. Se semnase un memorandum prin care se sublinia faptul că Negoiță are obligația să se consulte cu DDB în cazul în care apar alți investitori interesați. NEGOIȚĂ A CĂLCAT ÎN PICIOARE ACEL MEMORANDUM.

2. Negoiță scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment.

3. Negoiță este deocamdată persoana care are cel mai mult de câștigat din afacerea ”spaniolă”

4. Negoiță a cedat clubul fără NICIO MINIMĂ GARANȚIE din partea țeparilor spanioli.

5. DDB i-a atras atenția în repetate rânduri că ”spaniolii” pe care i-a găsit el, sunt niște șarlatani, dar nu a ținut cont de niciun avertisment.

6. Negoiță a mințit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul - Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

VIDEO. Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:Marian Godină, după crima de la Oneşti: „Unii visează sniperi pe blocuri.„ Fiind poliţist la acţiuni speciale, a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe mulți
Libertatea
Comentarii (59)
Rahat Cu Perja  •  25 Ianuarie 2021, 12:13

Vrajeala. Nu i nici un Negoita in spate. Vb asa despre el pt ca i dator vandut la Negoita. Si cum nu a platit nimic pana acum, nu are chef sa l supere si sa i puna ala cine stie ce penalitati in carca. De frica vb asa frumos. Aliluia!

1948forever  •  25 Ianuarie 2021, 10:44

nopate mintii punctul 5, erau toti la aeroport si ii pupau picioarele, acum de fapt stiau ce e sarlatan :))) doar pomana bucuresti

tataika  •  25 Ianuarie 2021, 04:56

ddb la matineu!

Vezi toate comentariile (59 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2
Concordia Chiajna - U Craiova 1948
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Serie A
Lazio - Torino
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, Cupa României
Chindia - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Spezia
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:45 Handbal M
Tatran Presov - Dinamo
Digi 4
Program TV complet
Liga 1