FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii din DDB confirmă GSP în cazul lui Aleix Garcia și îi ameninţă pe spanioli: „Asta e singura voastră şansă”

Suporterii-finanțatori din DDB confirmă informația Gazetei Sporturilor și spun că Dinamo ar trebui să îi achite 90.000 de euro lui Aleix Garcia, mijlocaș care și-a anunțat astăzi plecarea. Clubul riscă și o sancțiune suplimentară, de 40.000 de euro.
Suporterii-finanțatori din DDB confirmă informația Gazetei Sporturilor și spun că Dinamo ar trebui să îi achite 90.000 de euro lui Aleix Garcia, mijlocaș care și-a anunțat astăzi plecarea. Clubul riscă și o sancțiune suplimentară, de 40.000 de euro.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 20:42 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 21:21

Suporterii-finanțatori din DDB confirmă informația Gazetei Sporturilor și spun că Dinamo ar trebui să îi achite 90.000 de euro lui Aleix Garcia, mijlocaș care și-a anunțat astăzi plecarea. Clubul riscă și o sancțiune suplimentară, de 40.000 de euro. 

  • După aproximativ 3 luni petrecute la Dinamo, Aleix Garcia s-a despărțit de „câini”. S-a înțeles cu Pablo Cortacero și managementul spaniol pentru o despărțire amiabilă de club și se va mulțumi cu banii aferenți perioadei 5 octombrie - 10 ianuarie, mai exact 90.000 de euro, așa cum GSP.ro a anunțat astăzi.

Suporterii din programul DDB sunt convinși că unicul plan al lui Pablo Cortacero este falimentarea clubului și spun că vor încerca să oprească acest lucru prin orice mijloc. Ei susțin că înțelegerea dintre finanțatorul spaniol și Aleix Garcia nu e validă, pentru că Pablo Cortacero nu ar avea drept de semnătură. Fanii mai oferă o informație interesantă. Începând de astăzi, comunicatele ale DDB vor apărea și pe contul oficial de facebook al lui Dinamo.

DDB, reacție în cazul plecării lui Aleix Garcia de la Dinamo

„AZI ÎNCEPEM SĂ LOVIM ÎNAPOI

Cortacero & CO au dat astăzi încă o probă a ticăloșiei în care s-au angrenat la Dinamo. Devine din ce în ce mai evident că acești indivizi, acționari majoritari în cadrul clubului, în acest moment, din păcate, au venit în România cu o misiune foarte clară: aceea de a băga Dinamo în faliment!

ALEIX GARCIA FOLOSIT CA O NOUĂ ARMĂ

Deși Aleix Garcia era implicat în discuții cu DDB, care îi pusese pe masă o ofertă onestă, în beneficiul ambelor părți, (jucător-club) gașca condusă de Cortacero i-a propus rezilierea contractului cu efect imediat și în condiții dezastruoase pentru club. Mai exact, Pablo Cortacero a semnat un acord cu jucătorul, prin care clubul Dinamo se obligă să îi achite 90.000 € net, virați în termen de 13 zile, Aleix Garcia urmând să devină astfel jucător liber.

Spaniolii au plusat! În cazul în care Dinamo nu va efectua plata în termenii stipulați, clubul se obligă să îi plătească daune lui Aleix Garcia, în valoare de 40.000 €, net. Suma totală, așadar, este de 130.000 de Euro, pe care jucătorul ar fi îndreptățit să o ceară printr-un eventual memoriu la FIFA.

PENTRU CĂ SĂPAȘII NU VOR VIRA ÎN CLUB NICI UN BAN

Repetăm! Toate acestea, în condițiile în care Cortacero & CO au cunoștintă de faptul că Aleix Garcia și clubul Dinamo, prin intermediul DDB, sunt angrenați deja în discuții menite să rezolve lucrurile pe cale amiabilă, în cu totul alte condiții, din care să nu piardă nici una dintre părți.

Jucătorul a semnat, din păcate, fiind și el tot o victimă a acestor indivizi fără scrupule. Reprezentanții lui Dinamo la FRF sunt Constantin Eftimescu și Cornel Țălnar, singurii oficiali a căror semnătură este recunoscută de către forul în cauză. DDB depune eforturi în continuare pentru a zădărnici ticăloșiile puse la cale de către acționarul majoritar!

Aleix Garcia ar urma să fie alt caz Rene Hinojo, portar în vârstă de 37 de ani, căruia i s-au garantat, prin contract, la Dinamo, nu mai puțin de 25.000 € lunar și care și-a depus recent memoriu la FIFA.

Adaugând toate celelalte cheltuieli absurde la care SĂPAȘII au obligat clubul Dinamo, încă din prima zi în care au pus piciorul în Groapă, credem că nu mai există nici o urmă de îndoială cu privire la intențiile pe care le au. Misiunea lor în România pare să fie FALIMENTAREA, cu orice preț, a lui Dinamo!

DDB ÎNSĂ NU VA PERMITE ACEST LUCRU! DINAMO POATE DEVENI GROAPA LOR. Suntem în continuare aici și vom para toate loviturile, indiferent cât de multe, dure și de pe care parte vin! BĂGAȚI-VĂ ASTA BINE ÎN CAP, SĂPAȘILOR - VEȚI EȘUA! RAPORTAȚI ȘEFULUI CĂ NU VĂ PUTEȚI DUCE MISIUNEA LA CAPĂT!

Singura voastră șansă este aceea de a stopa chiar ACUM nemerniciile pe care le faceți! Încă suntem dispuși la discuții.

ALEGEȚI RAȚIUNEA ÎN LOCUL PUȘCĂRIEI, DOMNILOR”, se arată în comunicatul emis de fanii lui Dinamo.

Fanii din DDB confirmă GSP în cazul lui Aleix Garcia și îi ameninţă pe spanioli: „Asta e singura voastră şansă”

VIDEO. Ante Puljic: „Am primit promisiuni că vom primi două salarii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Decizia luată de Dorin Șerdean de teama fanilor lui Dinamo

CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea 3 jucători de la Dinamo: „Piața e zgârcită acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
andrei.f
andrei.f  •  12 Ianuarie 2021, 06:13

Faliment, doar nu o să renunțe jucătorii la drepturile bănești numa să nu dea faliment ddb !

tataika
tataika  •  12 Ianuarie 2021, 05:57

Mult succes de la ora 11am!

adyy25
adyy25  •  12 Ianuarie 2021, 01:15
Postat de joze_maurinio pe 11 Ianuarie 2021, 23:26

DE CE? DE ce ar veni un strain sa bage o societate falimentata in faliment? Cu ce scop? E stelist de mic? E partener de afaceri cu Gigi Georgel Becaliku sau cu Talpanarul? Vor sa vanda active...., pardon, Dinamoul nu are active, doar pasive! Deci, ce scop ar avea un impostor ca Cortacica sa falimenteze? NU, el a zis ca a pus mana pe gaina cu ouale de aur la pret de dumping de 1 euro si a dat lovitura, plus ca se pot spala banii negri din firmele de off-shore! Numai ca banii negri nu mai vin sa fie spalati, ca trebuie platite datorii. Deci, nu are logica LOGICA DeDeBeului! Nu era mai sublim sa lasati Dinamoul in B si sa-l luati de la Negoita pe 1 EURO voi, bai DeDebistilor? Si aveati 100% control! NUUUU! V-ati gandit sa faceti o GigiBecalica si sa ramaneti fraudulos in Liga 1, desi regulamentar Dinamo e retrogradata! E, na, ca ati pus-o! V-ati gasit finantatorul pe care il meritati! Eu zic asa. Duceti voi Dinamoul in B, nu-l salvati de la retrogradare si va pune Cortacica tot pachetul de actiuni cu tot cu datorii in brate! Intrebati-l si o sa va raspunda: SAPTAMANA VIITOARE!

Respect Cortacero. Da. Se intoarce roata. Ma bucur si savurez cum va duceti spre faliment. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează