FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea pune condiții pentru a reveni la Dinamo: „Nu vreau s-o pățesc iar” + Cum vrea să evite retrogradarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 15:31 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 15:41

Chemat înapoi la Dinamo de DDB, Florin Prunea a explicat ce ar face pentru a-i salva pe „câini” de la retrogradare.

Fostul președinte, care a spus din nou că încă nu a discutat cu nimeni din DDB despre o eventuală revenire, spune că dacă va reveni are anumite condiții pe care le va impune.

Florin Prunea, chemat de PCH înapoi la Dinamo: „Încă nu m-a căutat nimeni”

„Încă nu m-a căutat nimeni, din păcate. Mă flatează mesajul lor, dar încă nu am discutat cu nimeni din DDB. Ce să fac? Să vorbesc eu cu mine? Probabil că fanii au apreciat munca mea de-a lungul anilor la Dinamo și le mulțumesc pentru asta.

Știu să motivez jucătorii, să strâng rândurile. Asta trebuie făcut acum! Le-am spus și băieților să pună pe cineva care să stea lângă Uhrin, care să vorbescă despre fotbal cu el. Acum, nu biciul este cel care rezolvă problema, ci dialogul și încurajările.

De asta e nevoie acum, de unitate. Jucătorii trebuie să fie ca frații. Trebuie strânse rândurile, atât se poate se face. Sunt șase meciuri pe viață și pe moarte.

Dacă revin, vreau să am o fișa postului care să fie respectată! Nu vreau să mai pățesc ca ultima dată, când am muncit și a venit altcineva și și-a făcut mendrele. Vreau să fiu lăsat să muncesc și am încredere că Uhrin poate salva echipa”, a spus Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

DDB dă cărțile pe față: cine l-a adus pe Mario Nicolae și câți bani au dat fanii pentru Dinamo » „Am fost refuzați de dinamoviști cunoscuți”

EXCLUSIV O legendă a lui Dinamo nu mai suportă: „E cea mai mare RUȘINE din istorie! Să plece toți, au distrus echipa!”

DDB, ședință de ultimă oră cu Mario Nicolae: „Ia zi, vere, cu ce ai ajutat echipa?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
212615283607296
Ioan Rata  •  26 Aprilie 2021, 21:14

Prulica,tu si cu neagoe in cardasie cu coyta a ti reusit sa distrugeti DINAMO.ce mai vrei acum ,te rafe lumea!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Aprilie 2021, 23:10

p unde a fost numit sef acest pronea c mai este d zis ............. praf si pulbere , incapacitate totala , efectif se feresc d a lucra cu el toti fostii colegi d la dinamo(bineinteles cei cu demnitate) !!!

creeperno290
creeperno290  •  25 Aprilie 2021, 22:46

Mai bun e kirita

Vezi toate comentariile (10)
Comentează