FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situația degenerează! Câți membri au mai rămas în DDB, după mazilirea lui Mircea Rednic

Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe / foto: GSP +29   FOTO
Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 27 decembrie 2021 10:34 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 10:49

Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe, iar situația a degenerat după mazilirea lui Mircea Rednic de către Iuliu Mureșan.

Fanii nu doresc să mai susțină financiar clubul, au decis să plece din programul DDB și să nu mai cotizeze cu sume lunare care să fie redirecționate către conturile lui Dinamo.

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo
DINAMO
Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

DDB își pierde membrii

Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885 duminică seara

Scăderea este evidentă, până acum nu a putut fi stopată, în ciuda unor comunicate în mediul online. Suporterii sunt furioși mai ales pe liderii DDB și sunt acuzații interne care scindează suflarea dinamovistă. Majoritatea fanilor îl indică pe Iuliu Mureșan noua persona non-grata din „haită”. 

Și Ion Crăciunescu s-a retras din DDB!

Ion Crăciunescu (71 de ani) a luat pe multă lume prin surprindere în 2020, în momentul în care a devenit cotizant al proiectului DDB. Câteva luni mai târziu, fostul mare arbitru recunoaște că „a fost naiv”.

„Eu am crezut că e o etapă trecătoare la Dinamo și trebuie să recunosc că am fost naiv. Chiar, în naivitatea mea, am intrat și eu, am dat și eu o sumă. Am zis: «e o echipă la greu, dom'le, dau și eu o dată, ca toată lumea».

Dar nu m-am gândit niciun moment că devine o obișnuință lună de lună. Păi faci un efort o dată, se pune echipa pe picioare și merge pe drumul ei. Eu nu am fost nici dinamovist, nici stelist, n-am avut niciun fel de treabă”, a spus Crăciunescu zilele trecute, la Digi Sport. 

Ionuț Lupescu are o soluție pentru salvarea clubului

Membru Elite DDB, Ionuț Lupescu a analizat situația complicată de la Dinamo.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a comentat schimbarea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican și crede că lipsa rezultatelor a fost cauzată de probleme de la nivelul conducerii.

„Nu poți să nenorocești echipa!” » Interviu fără ocolișuri cu Constantin Anghelache: „Eu l-am făcut antrenor pe Stoican, dar ceva mă îngrijorează la el!”
DINAMO
„Nu poți să nenorocești echipa!” » Interviu fără ocolișuri cu Constantin Anghelache: „Eu l-am făcut antrenor pe Stoican, dar ceva mă îngrijorează la el!”

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să existe riscul să retrogradezi.

Strict profesional, rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Au fost diferite găşti și nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să unească. Toată lumea a dezbinat şi iată că Dinamo e unde e.

Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gestionat foarte prost totul. Ar trebui să dăm credit şi foștilor jucător. Ei, cel puţin, ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

EXCLUSIV DINAMO. Stoican pleacă din țară și le-a transmis șefilor să rezilieze cu cine pot » 11 fotbaliști intră de luni la negocieri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
sdoru
sdoru  •  27 Decembrie 2021, 15:25

Sendre câte s-a crezut șef peste ddb....blocheaza membrii cotizanți ai ddb pe platforma ddb ca este luat la întrebări!!!! SENDRE zis și cel care a luat mașinile.... crede ca este mare șef în continuare..... visează puișor visează!!!

sdoru
sdoru  •  27 Decembrie 2021, 15:21
Postat de sergihne90 pe 27 Decembrie 2021, 11:45

mai lasa-ne cu rednic al tau. direct in b mergea Dinamo cu rednic. cite experimente mai avea rednic nevoie sa castige 2 meciuri. zici ca a plecat mesia de la Dinamo.

Și.... ce dacă mergeam în B cu Rednic!? Mergeam cu un dinamovist pur sânge!!Mureșan nu are nici o vina când schimba 3 antrenori?? Doar antrenorii sunt de vina!!!! Cu un dinamovist ca di Rednic mai aveam speranța..... Acum poste doar dancu-muresan-burleanu-iorgulescu/Justin!!!

366819671911840
Gabi Ddb  •  27 Decembrie 2021, 12:41

Dacă rămânea Rednic și pleca Mureșan nu pleca nimeni din DDB. Am văzut că de pe lista lui Stoican lipsesc Filip, Matei și Iliev (trădătorii lui Mureșan). Dinamo nu a câștigat nimic prin plecarea lui Rednic în schimb Mureșan poate face el transferurile La DDB nu mai cotizează nimeni cât timp Mureșan mai este la Dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează