FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă a lui Dinamo are o soluție pentru salvarea clubului

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 14:26 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 16:13

Membru Elite DDB, Ionuț Lupescu a analizat situația complicată de la Dinamo.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a comentat schimbarea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican și crede că lipsa rezultatelor a fost cauzată de probleme de la nivelul conducerii.

Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Nu merita așa ceva”
DINAMO
Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Nu merita așa ceva”

Ionuț Lupescu a găsit soluția pentru salvarea lui Dinamo: „E nevoie de oameni competenți, care să vin din fotbal” 

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să existe riscul să retrogradezi. 

Strict profesional, rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Au fost diferite găşti și nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să unească. Toată lumea a dezbinat şi iată că Dinamo e unde e.

Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gestionat foarte prost totul. Ar trebui să dîm credit şi foștilor jucător. Ei, cel puţin, ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

Lupescu îi vrea pe Marius Niculae, Dănciulescu și Răducioiu la Dinamo

Recent, într-o postare pe Facebook, Lupescu a avut un discurs acid la adresa staff-ului administrativ și a implicării lui Nicolae Badea la Dinamo. Acesta a propus ca foști jucători ai „câinilor”, precum Marius Niculae, Răducioiu și Dănciulescu să fie în conducerea clubului. 

„Am rămas surprins când administratorul judiciar a spus că nu există soluții și fonduri pentru aducerea câtorva foști dinamoviști emblematici în structura clubului.  Din punctul meu de vedere, soluția este cât se poate de simplă: în locul celor trei care se pozau la începutul campionatului (domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și domnul Matei) ar trebui să fie Marius Niculae, Florin Răduciou și Ionel Dănciulescu, care toți ar dori să ajute Dinamo. 

Salariile s-ar transfera către cei trei băieți și, probabil, ar fi și mai mici. Am înțeles că acești băieți au și avut discuții cu «Guru», așa cum a fost numit Nicolae Badea de Răzvan Oprea, dar nu poți să te folosești de ei pentru a-i pune să fie bodyguarzi între antrenor și jucători! Trebuie să le dam atribuții și responsabilități, să conducă clubul", a reacționat Lupescu. 

Cei trei ex-dinamoviști au avut diverse discuții cu conducerea grupării, dar niciuna dintre mutări nu s-a materializat.

VIDEO Dumitru Dragomir analizează situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noi acuzaţii la adresa boardului DDB » Un fost căpitan dezvăluie: „Nu toți au decis în avantajul lui Dinamo!”

Victor Becali s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Să numească suporterii antrenor?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alegzander19
alegzander19  •  27 Decembrie 2021, 17:33

Lupescu arata ca nu are multa materie cenusie intre urechi. Domnul Zăvăleanu este practicianul care se ocupa de insolventa clubului si este numit de TRIBUNAL. Mureșan este numit ca administrator special, responsabilul in instanta. Cei 2 au raspunderea procedurii de insolventa. Primul nu are nici o treaba cu fotbalul, nici nu trebuie. Trebuie sa stie chestiuni juridice ca sa poata salva clubul. Si oricum tot doar prin instanta ar putea fi schimbat insa cu alt practicin. Sau poate vrea Lupescu sa-i trimita pe cei 3 jucatori sa invete legile insolventei?

dvd1
dvd1  •  27 Decembrie 2021, 05:30

despre ce salvare se vorbeste aici? Stie cineva?

creeperno115
creeperno115  •  26 Decembrie 2021, 22:39

Ar fi bani cheltuiti aiurea

Vezi toate comentariile (9)
Comentează