FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi acuzaţii la adresa boardului DDB » Un fost căpitan dezvăluie: „Nu toți au decis în avantajul lui Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 11:58 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 12:19

Paul Anton (30 de ani) a plecat gratis în vară de la Dinamo, dar dezvăluie că formația alb-roșie putea obține o sumă importantă pentru transferul lui.

  • Paul Anton a renunțat la suma de 38.000 de euro, reprezentând cele două salarii restante pe care ar fi trebuie să le primească după intrarea lui Dinamo în insolvență, și a devenit jucător liber de contract. Ceilalți bani pe care îi avea de recuperat rămân la masa credală.
  • Anton a înercat săptămâni bune să obțină statutul de fotbalist liber. Comisia de Disciplină a FRF nu a oferit o decizie favorabilă jucătorului, așa că mijlocașul a fost nevoit să renunțe la o sumă importantă de bani pentru a se putea transfera.

După ce s-a declarat deranjat de gestul fanilor făcut la adresa lui Deian Sorescu, fostul căpitan al „câinilor” spune că anumite persoane din conducerea DDB au blocat, în ianuarie 2020, transferul său în Turcia, acolo unde era dorit de Erzurumspor.

Victor Becali s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Să numească suporterii antrenor?”
DINAMO
Victor Becali s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Să numească suporterii antrenor?”

Paul Anton dezvăluie că DDB nu l-a lăsat să se transfere în Turcia: „Nu toți au decis în avantajul lui Dinamo”

„Eu nu eram plătit deloc din octombrie. Am primit o ofertă în iarnă din prima ligă a Turciei, iar Dinamo ar fi câștigat bani. Eu aș fi câștigat și sportiv, și financiar. Venisem a treia oară la Dinamo, iar clubul m-ar fi vândut a treia oară.

Dar anumiți oameni din DDB, care aveau atunci putere de decizie, nu au dorit. S-au opus. Eu cred în programul DDB și îl consider foarte bun, dar nu toți cei care puteau lua decizii, cel puțin în iarna anului trecut, au decis în avantajul lui Dinamo. De ce? Asta chiar nu știu. 

Ei bine, s-au opust plecării mele și au preferat să-mi promită că până în vara lui 2021 voi fi plătit la zi, conform contractului. Și ce-a urmat, a urmat… Normal că m-am supărat, pentru că promisiune a rămas doar promisiune. În schimb eu am continuat la fel, m-am antrenat, am jucat, am muncit la fel. Degeaba… Și, culmea, tot eu eram uneori arătat cu degetul!

Eu am lăsat totul de la mine. Am renunțat la tot ce însemna parte financiară. Am renunțat la salariile din februarie până august, apoi la ce ar fi trebuit să primesc după insolvență. Am renunțat la absolut tot! Mi-am zis că e fac orice doar să termin”, a spus Paul Anton, potrivit playsport.

VIDEO Dumitru Dragomir analizează situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește și: 

Scenariu-șoc: „Dinamo nu va retrograda! Din informațiile pe care le am, vor face campionatul de 18 echipe”

EXCLUSIV „Nu poți să nenorocești echipa!” » Interviu fără ocolișuri cu Constantin Anghelache: „Eu l-am făcut antrenor pe Stoican, dar ceva mă îngrijorează la el!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  26 Decembrie 2021, 22:40

Se numeste DDB, nu DMR

dragdim
dragdim  •  26 Decembrie 2021, 17:00

Și promisiunile neonorate continua sa curgă pe banda rulantă. Pe nimeni din boardul vieții nu interesează ca zilnic pleacă zeci de suporteri din “program”, pentru ca suma de la masa credala este îndeajuns de grasa și nu mai e nevoie de noi.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Decembrie 2021, 15:00

DEMISIA : zavaleanu , muresan , matei , trandafir si birlica DEMISIA !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează