FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Nu merita așa ceva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 21:48 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 21:58

Paul Anton (30 de ani), fost căpitan la Dinamo, a comentat incidentul în care a fost implicat Deian Sorescu, cel care a fost dezbrăcat și umilit de ultrașii din Peluza Sud, la finalul partidei CS Mioveni - Dinamo 2-1.

Situația tensionată de la Dinamo, i-a determinat pe fani să facă un gest extrem la adresa lui Deian Sorescu, cu care Paul Anton, actual jucător la Ponferradina, în liga secundă din Spania, nu este de acord.

Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Merită mai mult respect”

„Pentru episodul ăsta îmi pare nespus, nespus de rău. Nu merită Deian așa ceva! Niciun jucător nu merită, pentru că nu poate și nu trebuie să plătească un jucător sau unii jucători pentru tot ce se întâmplă. 

Dar Deian, cu atât mai mult nu merită! E de 3 ani acolo și au fost ani grei. Foarte grei! A evoluat bine, a ajuns la națională de la Dinamo deși părea incredibil ca un club în situația lui Dinamo să dea jucători la națională.

Merită mai mult respect! Știu cât suflet pun fanii dinamoviști. Eu le respect dăruirea, merg sute de kilometri după echipă, dar respectul trebuie să fie reciproc. Și pentru jucători.”, a declarat Paul Anton, potrivit playsport.

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii lui Dinamo

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României.

VIDEO Dumitru Dragomir a analizat situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește și: 

Victor Becali s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Să numească suporterii antrenor?”

Scenariu-șoc: „Dinamo nu va retrograda! Din informațiile pe care le am, vor face campionatul de 18 echipe”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
creeperno115
creeperno115  •  26 Decembrie 2021, 22:42

Sa joace bine si n-o sa mai fie sanctionat

balotelli
balotelli  •  26 Decembrie 2021, 19:06
Postat de axxel pe 26 Decembrie 2021, 17:18

eu nucred ca ti-ai dori sa fii in locul lui. A avut bun simt si s-a dus la galerie. Pune-te in locul lui si spune-mi ca e singurul vinovat. Nu au nici o scuza sa isi struge disperarea in felul asta. Dar fiecare cu parerea lui. oamenii civilizati nu ar face asa ceva zic eu

Nimeni nu contesta bunul simt sau bunele intenții ale lui Sorescu. Nici chiar faptul ca nu s-ar fi zbătut în meciul cu Mioveni. A făcut-o mai mult ca în alte partide, dar nu a dat totul, iar suporterii au simțit asta. La penalty-ul provocat de portar i-am simțit suferința. Reacția lui a fost similara celei a lui Sammy Kuffour din finala Cupei Campionilor din 99, când Sheringham a egalat pt. Man. Utd. O imagine care te marchează, poate mai mult decât faza cu tricoul. A și recunoscut ca înțelege frustrarea fanilor, ca nu e supărat pentru asta, dând dovada de bun simt și la interviuri. Nu sunt în măsura sa comentez gradul de civilizație al ultrasilor, sigur ca oricât de pătimaș ai fi, ar trebui sa existe limite. Am vrut doar sa subliniez faptul ca reluând acest subiect de atâtea ori în Gazeta, nu faci decât sa participi și tu, ca jurnalist, la acutizarea acelei traume, dublând efectul gestului pe care intenționezi să-l condamni.

axxel
axxel  •  26 Decembrie 2021, 17:18
Postat de balotelli pe 26 Decembrie 2021, 13:05

*nu l-a vizat

eu nucred ca ti-ai dori sa fii in locul lui. A avut bun simt si s-a dus la galerie. Pune-te in locul lui si spune-mi ca e singurul vinovat. Nu au nici o scuza sa isi struge disperarea in felul asta. Dar fiecare cu parerea lui. oamenii civilizati nu ar face asa ceva zic eu

Vezi toate comentariile (16)
Comentează