FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce nu vor să renunțe Șerdean și Cortacero » Reacția DDB: „E de noaptea minții! Trebuie să ne mișcăm imediat”

Andrei Gerea, membru al programului DDB, l-a criticat din nou pe Dorin Șerdean și a dezvăluit cum plănuiesc fanii „câinilor” să-l îndepărteze pe acționarul majoritar Pablo Cortacero din Ștefan cel Mare. +16   FOTO
Andrei Gerea, membru al programului DDB, l-a criticat din nou pe Dorin Șerdean și a dezvăluit cum plănuiesc fanii „câinilor” să-l îndepărteze pe acționarul majoritar Pablo Cortacero din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 21:50 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 22:58

Andrei Gerea, membru al programului DDB, l-a criticat din nou pe Dorin Șerdean și a dezvăluit cum plănuiesc fanii „câinilor” să-l îndepărteze pe acționarul majoritar Pablo Cortacero din Ștefan cel Mare.

  • CONTEXT: Demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte executiv al lui Dinamo a fost anunțată în urmă cu 3 zile, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar Șerdean nu o recunoaște și spune că încă are drept de semnătură!
  • Mai mult, Șerdean a contestat toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB - detalii, AICI.

DDB, încă un răspuns dur pentru Șerdean și Cortacero

„În acest moment, domnul Șerdean și gașca domniei sale ar putea fi cu lejeritate catalogați drept niște escroci. De-aici pornim toată discuția. Nu știu de ce l-ar preocupa că nu mai poate să poarte geaca cu Dinamo și să conducă o mașină de la club. Nu merită acest lucru! În vară a pus pe masă un morman de minciuni, ne-a băgat clubul în datorii. Nu mai știm cum să ieșim din această situație. Acum, domnul Șerdean, Cortacero și toți cei din grupul infracțional nu vor să plece, pentru că ori li se pare că mai au ceva de muls, ori pentru că vor să îngroape de tot acest club, să-și ducă misiunea la capăt. 

În discuțiile cu dinamoviștii, oscilăm între a-l caracteriza pe Cortacero escroc sau instabil. E de noaptea minții! La fel ca acest viceprimar Șerdean! După toate analizele făcute, alături de colegii mei juriști, garantăm pentru legalitatea actelor. Deciziile CA sunt legale, din punctul meu de vedere. Au un președinte pe care și l-au ales. Nu văd unde sunt problemele. 

Toate detaliile despre FC Botoșani - Dinamo 4-0, AICI

Probabil și-au dat și ei seama că nu pot să vină cu banii, sunt băieți cu experiență în asemenea lucruri. Încă nu s-a luat hotărârea de mărire de capital, așa cum a spus Cortacero, deci nu e obligat să bage bani. 

Într-un interval de timp relativ scurt vrem să iasă la lumină anumite lucruri, cine e în spatele acestor spanioli. Trebuie făcute rapid niște controale. A ajuns Șerdean să amenințe cu tribunalul pe cei care țin societatea asta în viață! Suntem siguri că echipa poate fi salvată, că putem să scăpăm de acești escroci, imediat! Noi avem capacitatea să gestionăm Dinamo. Dacă reușim să demonstrăm că e vorba despre o operațiune frauduloasă de înșelăciune, probabil că acest Cortacero va fi înlăturat de la sine sau își va da demisia”, a declarat Gerea la „Digi Sport Special”.

FOTO. Cele mai interesante imagini din partia FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cum i-a dat Hamidou Keyta lui Dinamo cel mai rapid gol al sezonului

Doi fotbaliști s-au „rupt” chiar înainte de FC Botoșani - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1948forever
1948forever  •  25 Ianuarie 2021, 10:40

noapte mintii, cica ei au bagat clubul in datorii, desi ei aveau datorii de ani de zile :))))))

banciuu
banciuu  •  25 Ianuarie 2021, 05:54
Postat de p.rares pe 25 Ianuarie 2021, 02:22

Tocmai pe acest Gerea l-ati gasit !??? Nu mai are obiectul muncii acest traseist dupa ce a fost abandonat si de ALDE.Pe unde a fost nu a fost capabil sa lege doua cuvinte.

Păi tocmai pentru faptul că nu e în stare să lege 2 vorbe este văzut bine. Ăsta cu actorasul ăla de 3 trei lei și cu celebrul 'jurnalist' sendre sunt purtătorii de cuvânt ai ăstora.

tataika
tataika  •  25 Ianuarie 2021, 04:46

Caini la matineu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează