FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo de elită! Clubul din Ștefan cel Mare a câștigat grupele la U17 și U19 » Ce urmează mai departe pentru "câini"

Copiii de la Dinamo U17 bucurându-se
Copiii de la Dinamo U17 bucurându-se

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 17:15

Dinamo este din nou, după mulţi ani, în lupta pentru titlul de campioană, sub comanda lui Cosmin Contra.

Pasa bună a clubului din Ştefan cel Mare s-a transmis şi la grupele de copii şi juniori, unde Dinamo U17 (FOTO), pregătită de Sorin Bucuroaia şi Dinamo U19, pregătită de Florin Bratu, au câştigat grupele de elită de la categoriile lor de vârstă.

Acum urmează să joace semifinalele pe ţară. Echipa U17 o va întâlni pe Ardealul Cluj, iar Dinamo U19 pe cei de la UTA. Mai mult, Dinamo U17 joacă şi finala Cupei României, cu Miercurea Ciuc.

"Suntem pregătiţi să înfruntăm adversarii în continuare cu respect și vom aborda meciurile la fel ca și până acum cu maximă seriozitate. Există o coeziune foarte bună de grup, avem atitudine, încredere în forţele proprii şi poate cel mai important, avem plăcerea de a juca fotbal.

Pentru mine a fost o provocare când am început să lucrez cu Dinamo U19, am învăţat şi eu foarte multe odată cu ei. Nu am vrut să artd etape pentru că vreau să cresc treptat în această meserie de antrenor", a declarat Florin Bratu.

"La grupa U19 există jucători care pot face deja parte din loturile echipei mari care pleacă în cantonamentele de pregătire, s-a lucrat bine cu ei şi sunt pregătiţi. Acum depinde de cei ce decid soarta echipei mari dacă le va da încredere jucătorilor mei" Florin Bratu

"Am construit această echipă, alături de Gabi Răduţă într-un an de zile, luând-o pas cu pas. Sunt sigur că ne vom îndeplini la sfârşit ambele obiective, şi să câştigăm atât Cupa cât şi campionatul. Avem jucători de mare perspectivă, componenţi ai lotului naţional U17, care sunt doriţi de cluburi puternice din Europa", a declarat și Sorin Bucuroaia, antrenor Dinamo U17.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  11 Mai 2017, 06:57

Sa nu ramaneti speranțe

martinpen
martinpen  •  10 Mai 2017, 23:46

As spune ca ati nimeri doar 50 % din titlu. La U17 a castigat Craiova, nu Dinamo. Asa scrie FRF pe site...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează