FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pierde în cazul Sorescu » Ce s-ar întâmpla acum în cazul unui transfer

Deian Sorescu // foto: Imago
Deian Sorescu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 07:26 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 10:08

Exclus din lot de Mircea Rednic, Deian Sorescu, va fi reprimit de azi la antrenamente, după intervenția lui Iuliu Mureșan. Antrenorul a fost nemulțumit de decizia conducerii și s-ar putea să-l lase pe jucător pe bancă la meciul cu CFR Cluj, de duminică (18:30).

Internaționalul de 24 de ani pare că are zilele numărate la Dinamo și cel mai probabil va pleca în această iarnă. Însă clubul din „Ștefan cel Mare” riscă să ia mai puțini bani decât ar fi luat în toamnă.

Dinamo pierde bani în cazul Sorescu

Dinamo a ținut cu dinții să nu-l cedeze pe Sorescu în mercato estival, sperând ca Deian să conducă echipa din teren ca un lider, în condițiile interdicției la transferuri, mai ales că prețurile expuse de echipele interesate nu erau impresionante. 

Dorind să țină la preț, „câinii”, ghidați și de liderii DDB, au respins oferta Legiei - 350.000 de euro și a celor de la Gaziantep - 600.000 de euro, precum și pe cea de la FCSB - 750.000 de euro. Polonezii au mers cu o ofertă care lua ochii la prima vedere, un milion de euro, însă restul banilor era condiționat de diverse bonusuri de performanță.

Acum, în condițiile în care Sorescu nu a mai impresionat și a pierdut și convocarea la prima reprezentativă, s-ar putea ca Dinamo să fie obligată să accepte la iarnă mai puțini bani decât i s-a oferit în vara 2021.

1.800.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

Sorescu, spectator sau rezervă la meciul cu CFR Cluj?

Rednic ar putea prelua din modelul promovat în cazuri de acest gen de către Mircea Lucescu, unul dintre mentorii săi.

Il Luce a avut și el în cariera sa situații similare, cu diverși fotbaliști, care i-au încălcat principiile la echipă sau în afara ei, iar actualul antrenor al kievenilor fie îi „oferea” o săptămână de vacanță, fie se antrena toată săptămâna, apoi, în ziua meciului, era poftit în tribună. 

Cei apropiați de Rednic susțin că și dinamovistul ia în calcul să facă pe plac conducerii, să-l reprimească pe internațional la antrenamente, chiar să se pregătească cot la cot cu colegii. 

Apoi duminică, împotriva lui CFR Cluj, să fie doar spectator de lux, fie pe bancă, fie din tribunele arenei din Ștefan cel Mare

VIDEO Ce a spus Mircea Rednic după Sepsi - Dinamo 4-1

Citește și: 

Veste mare pentru Dinamo! A câștigat procesul cu Timișoara în cazul transferului lui Rotariu

Deian Sorescu, pus la zid de Ciprian Marica: „E apatic. Poate avea nevoie de o vacanță! Cine te mai ia dacă te prezinţi aşa?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
paolo13
paolo13  •  04 Noiembrie 2021, 04:03
Postat de creeperno115 pe 03 Noiembrie 2021, 22:40

La cata munca face administratorul, merita mai multi bani!

Tot spre B muncește...

creeperno115
creeperno115  •  03 Noiembrie 2021, 22:40

La cata munca face administratorul, merita mai multi bani!

paolo13
paolo13  •  03 Noiembrie 2021, 17:16
Postat de bufnila pe 03 Noiembrie 2021, 15:07

Cand a salvat echipa cu Anton era buna Sorescu. Cand juca neplatit era bun Sorescu. Cand putea sa aduca bani clubului era bun Sorescu. Cand nu a plecat liber de contract era bun Sorescu. Acum il injuram si il umilim dar vrem sa si scoatem bani pe el - de preferat cu comision bun pentru Muri si Zava si alte personaje sinistre.

Ia administratorul 7%, mai mult decât Luana....sa tot joci la SC Miliția...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează