FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

Juan Camara a semnat cu Dinamo pe un an  // FOTO: fcdinamo.ro
Juan Camara a semnat cu Dinamo pe un an // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de , - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 09:00 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 11:35

Dinamo rezolvă transferuri pe salarii mari cu jucători proveniți de la academii celebre din La Liga, iar Cosmin Contra va antrena foști elevi ai starurilor Luis Enrique, Jose Mourinho și Ernesto Valverde.

Dinamo a realizat luni transferul cu numărul 7, aștepta aseară transferul cu numărul 8 și speră să rezolve transferul cu numărul 9. Managementul spaniol l-a prezentat pe Juan Camara, 26 de ani, apoi aștepta sosirea în Capitală a portarului Tomas Mejias Osorio, 31 de ani, și vrea să oficializeze urgent achiziționarea atacantului Guillermo Fernandez Hierro, 27 de ani. GSP.RO v-a informat în exclusivitate despre aceste trei lovituri de imagine ale lui Cortacero et Co.

Cum ar putea arăta Dinamo după noile transferuri:  Osorio – A. Gonzalez, Puljic, Ehman, Isma Lopez – Gol, Pombo - Sorescu, A. Bani, Camara - Hierro

Camara, lângă Leo Messi

„Bunicel, la prima impresie, se mișcă bine, dar să-l vedem ce poate în meciurile oficiale". Aceasta e prima impresie pe care Camara le-a lăsat-o colegilor după primul antrenament și o miuță cu echipa. 

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

Jucătorul căruia Luis Enrique i-a oferit două meciuri lângă Leo Messi, unul în Champions League, altul în Copa del Rey, când a oferit și un assist, vine împrumut pentru un sezon în Ștefan cel Mare, apoi, dacă Dinamo îl va dori definitiv, trebuie să plătească o sumă de transfer - câteva sute de mii de euro, au precizat surse apropiate clubului - celor de la Jagiellonia. Vineri, ar putea fi pe teren contra Botoșaniului, probabil, în repriza secundă.

VIDEO Juan Camara, jucător cu minute în tricoul Barcelonei

Osorio, lângă Cristiano Ronaldo

Osorio a crescut la Academia lui Real Madrid, la fel ca și Camara are multe meciuri la echipa secundă, doar o singură prezență la prima formație, în mandatul lui Jose Mourinho, alături de Cristiano Ronaldo, pe finalul unei partide de campionat, în 2011. Cu toate acestea, noul jucător al lui Dinamo va avea cel mai mare salariu din Liga 1: 20.000 de euro pe lună! La fel ca polonezul Gol, adus și el în această vară în Ștefan cel Mare.

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

Osorio este un transfer definitiv pentru bucureșteni, ibericul va semna pe doi ani cu roș-albii. Va fi o concurență acerbă cu Cătălin Straton, probabil, din etapa a patra, întrucât românul e favorit să apere cu FC Botoșani.

VIDEO. Cele mai spectaculoase interveniții ale lui Osorio

Hierro, lângă Muniain

Colonia spaniolă comandată de Contra - sunt deja patru iberici legitimați - se poate mări la finele săptămânii cu atacantul Hierro. Bascul, crescut la Academia lui Athletic Bilbao, e liber după ce s-a despărțit de Santander. Mai sunt de stabilit mici detalii la contract. Și el va sosi pe un salariu lunar de peste 15.000 de euro!

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

Fotbalistul de 27 de ani are meciuri și în Champions League pentru Bilbao, patru la număr, în 2014, când a și marcat în grupe, contra lui Porto! Are 28 de meciuri pentru basci și două goluri, l-a avut pe Ernesto Valverde ca antrenor, evoluând alături de Aduriz, Muniain, Laporte și Susaeta, printre alții. Plus 159 de partide la liga a doua.

VIDEO. Hierro a marcat în poarta lui Real Madrid

Pombo nu rămâne în La Liga

Jorge Pombo e mijlocașul de creație dorit de Contra. Acesta vine sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la finalul sezonului, de la Cadiz. Interesant este că nou-promovata în La Liga a plătit pentru el 1,2 milioane de euro în această vară, aducându-l de la Real Zaragoza. 

Face Cosmin Contra o superechipă? Cum arată primul „11” cu fotbaliști trecuți pe la Barcelona, Real Madrid și Bilbao

VIDEO. Cele mai tari faze ale lui Jorge Pombo

5 goluriîn 30 de meciuri a reușit Hierro ediția precedentă în LaLiga 2 pentru Numancia și Santander

2 partidea bifat Mejias sezonul trecut în poarta lui Middlesbrough, în alte 24 de meciuri fiind rezervă

3 meciuria adunat Camara în actuala ediție pentru Jagiellonia, 70 de minute în total. În ediția precedentă, a marcat 3 goluri și a oferit două assist-uri în 26 de confruntări

Revin la Dinamo

Jucătorii au primit luni o veste proastă din partea conducerii. Le-a plăcut să joace etapa inaugurală pe Arena Națională, contra celor de la Hermannstadt (1-1), dar vineri, cu Botoșaniul, vor reveni pe Ștefan cel Mare, acolo unde în ultimele zile s-au antrenat fotbaliștii echipei secunde, ce vor juca în Liga 3. 

„Câinii" au fost informați că se va schimba suprafața de joc, care a dat bătăi „tricolorilor" la meciul cu Irlanda de Nord (1-1). După ce va fi gata și inaugurat stadionul "Arcul de Triumf", roș-albii se vor muta acolo.

VIDEO Match Preview Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a rezolvat încă un transfer: acord cu Tomas Mejias Osorio! Portarul trecut pe la Real Madrid va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Portretul lui Borja Valle, ultimul transfer efectuat de Dinamo: „Nu sunt o extremă pură, sunt alt tip de jucător!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Septembrie 2020, 01:22
Postat de tutan_camon pe 09 Septembrie 2020, 16:11

*** Cocontra: ”Vom încerca să ne ridicăm la nivelul Botoșaniului” păi Botoşani e echipă europenă băi ***, voi să reuşiţi să scoateţi un egal cu Chindia, că aia sunt de nivelul vostru, nişte retrogradaţi aflaţi clandestin in liga 1.

Ba oricit v ati uri unul pe altul un lucru e clar. Dinamo are cei mai multi si mai loiali suporteri dintre echipele romanesti. Astia cind si au vazut echipa in pericol erau in stare sa o care in pe imbrate pina pe luna. Noi aici. Eu si tu. Liru liru crpcodilu

creeperno
creeperno  •  09 Septembrie 2020, 22:38

Superechipa e putin spus

endeavour
endeavour  •  09 Septembrie 2020, 16:40

Gigistii isi urla frustrarea, se vede după fețele disperate si movulii...

Vezi toate comentariile (107)
Comentează
Close