FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Șerdean redeschide robinetul promisiunilor: „Pregătim ceva important la Dinamo”

Dorin Șerdean și Pablo Cortacero
Dorin Șerdean și Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 07:41 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 14:04

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, susține că în următoarele zile se va întâmpla ceva „important” la clubul alb-roșu.

Dorin Șerdean, președintele fără drept de semnătură, acesta fiindu-i revocat în urmă cu trei zile, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, nu a dorit să răspundă ferm în momentul în care a fost întrebat dacă a luat legătura recent cu acționarul majoritar Pablo Cortacero, dar spune că la Dinamo se pregătesc lucruri importante.

„Haideți, vă rog… nu vreau să spun. În zilele viitoare promit să dau o declarație. Credeți-mă că știu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere”, a declarat fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia.

Conflictul Dorin Șerdean - DDB, „situație din care nimeni nu câștigă”

Acesta a „atins” și subiectul relației tensionate pe care o are cu suporterii lui Dinamo și a confirmat GSP.ro, recunoscând că dreptul la semnătură i-a fost retras.

„Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu și din care nu are nimeni de câștigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situație din care nimeni nu are nimic de câștigat”, a spus Șerdean, potrivit Fanatik.

Liniște totală din partea lui Pablo Cortacero

În timp ce președintele executiv vine cu promisiuni, acționarul majoritar Pablo Cortacero nu respectă angajamentele pentru care tot el a insistat. Acționarii lui Dinamo ar fi trebuit să se întâlnească joi, 21 ianuarie, într-o Adunare Generală a Acționarilor, dar această nu va avea loc.

Cortacero trebuia să facă dovada celor 5 milioane de euro, pe care i-a promis în decembrie. Însă dinspre el nu a venit vreo veste! În acest context, Adunarea Generală nu avea mai avea loc. Sursele GSP.ro susțin că aceasta nu era convocată statutar, iar Cortacero a contestat-o în instanță, unde ar fi avut de câștigat. Astfel, ibericul ar fi putut anula orice decizie s-ar fi luat.

VIDEO. Daniel Șendre, DDB: „Oricine poate fi în spatele lui Pablo Cortacero, chiar și Gigi Becali”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea rămâne neimpresionat de eforturile DDB: „Dinamo va fi deconectată de la aparate”

Fanii lui Dinamo anunță că l-au convins și pe Janusz Gol să accepte mai puțini bani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
creeperno999
creeperno999  •  21 Ianuarie 2021, 22:48

Foarte frumos ce-a pregatit azi. Sper sa pregateasca si domnul cortacero asa ceva pana proxima semana

parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2021, 16:43

Doamne fereste!Astia nu pot sa„pregateasca ceva important”decat ceva de rau!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  21 Ianuarie 2021, 15:51

da se va intampla, o sa ingropati clubu in faliment sau il bagati in insolventa ( care tot un faliment sportiv este)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează