FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură pentru Cortacero! Membrii din Consiliul de Administrație de la Dinamo l-au mazilit pe omul său

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 20:15 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 20:34

Azi, a avut loc o ședință a Consiliului de Administrație de la Dinamo, iar conducătorii au luat o decizie care va fi pe placul fanilor roș-albi.

Potrivit surselor GSP.ro, în ședința de azi s-a decis să i se retragă președintelui Dorin Șerdean, omul de încredere al lui Pablo Cortacero, orice drept de semnătură, atât sportivă, în relația cu LPF și FRF, cât și în relația cu băncile.

Dorin Șerdean, fără drept de semnătură la Dinamo

La ședința de azi au participat Cornel Țălnar, Cristi Hîldan și Constantin Eftimescu. Cornel Dinu l-a împuternicit pe Cristi Hîldan, iar Pablo Cortacero nu a venit și nu a avut niciun reprezentat.

Membrii din CA Dinamo i-au retras dreptul de semnătură lui Șerdean pentru că formația alb-roșie urmează să încaseze în perioada 25-30 ianuarie suma de 400.000 de euro, din drepturile TV, și vor ca ei să decidă ce se va întâmpla cu banii.

După decizia de azi, doar Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, mai are drept de semnătură.

La Dinamo urmează o Adunarea Generală

Șefii clubului sunt așteptați să se reunească pe 21 ianuarie, într-o Adunare Generală în care Cortacero trebuie să aducă banii promiși.

 În decembrie, Pablo Cortacero a insistat pentru o mărire de capital de 5 milioane de euro la Dinamo, care a fost aprobată în Adunarea Generală a Acționarilor de pe 21 decembrie. Spaniolul a promis că o să vireze banii, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent, iar răbdarea tuturor celor implicați la Dinamo s-a epuizat.

Dorin Șerdean, „la cuțite” cu suporterii lui Dinamo

Relația dintre președintele executiv al lui Dinamo și suporteri este una tumultuoasă. Privit ca un garant al spaniolilor, care au preluat clubul și nu au respectat niciuna dintre promisiunile făcute, Șerdean a început să fie împins spre ușa din dos chiar de luna trecută.

Un prim episod tensionat dintre suporteri și președintele executiv s-a petrecut la meciul lui Dinamo cu CFR din „Ștefan cel Mare”, scor 0-2, când suporterii i-au cerut lui Șerdean să părăsească stadionul, reproșându-i situația financiară dezastruoasă a clubului.

La începutul acestui an, tensiunea dintre Dorin Șerdean și suporteri a atins din nou cote alarmante. Președintele lui Dinamo a fost acuzat de suporteri că ar fi dorit să îl trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani la FC Voluntari gratis, iar dreptul la semnătură a lui Șerdean a fost contestat. Fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia a replicat, susținând că ceea ce spun suporterii e de „noaptea minții”!

Dorin Șerdean nu se află nici pe placul jucătorilor, cărora le-a promis de curând că vor primi banii aferenți a două salarii restante, lucru care nu s-a înfăptuit în cele din urmă. Președintele și-a repetat promisiunea în momentul în care a fost confruntat de jucători, iar unul dintre aceștia ar fi sărit la bătaie - detalii AICI.

VIDEO DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cortacero, discuție incredibilă cu un spaniol de la Dinamo » Ce i-a jurat acestuia că va face

Cortacero, discuție incredibilă cu un spaniol de la Dinamo » Ce i-a jurat acestuia că va face

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
glichi
glichi  •  19 Ianuarie 2021, 14:41
Postat de tataika pe 19 Ianuarie 2021, 05:08

Cine este cristi hildan?

Unul care isi alege singur meniul de pranz nu mesteca furaje... Plus ca se tunde la frizer nu in staul...:-)

horace71
horace71  •  19 Ianuarie 2021, 08:33

Eu cred că salvarea clubului o să vină de la directorul de marketing Radu Bârlică!!! Sunt puțin îngrijorat că n-a mai făcut nicio declarație lămuritoare în ultimul timp?!

mir21
mir21  •  19 Ianuarie 2021, 08:29

Asta e doar o alta cioaca marca dinamo. Pai ce sa destituie aia cand ei sunt minoritari in club, SEFUL e tot acel golan numit cortazero, ceea ce fac astia este egal cu ZERO.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează